Lifestyle

Βιργινία Δικαιούλια Instagram: Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που πέρασαν από το Survivor

Βιργινία Δικαιούλια Instagram: Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που πέρασαν από το Survivor
Βιργινία Δικαιούλια Instagram: Η όμορφη αθλήτρια ξέρει πώς να εντυπωσιάζει.

Η Βιργινία Δικαιούλια είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που πέρασαν από το Survivor, το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Βρέθηκε στην ομάδα των Μαχητών στον δεύτερο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού μέσα από το οποίο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα μιας και ως αθλήτρια μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τα αγωνίσματα, ενώ και ως χαμηλών τόνων χαρακτήρας που ήταν, δεν ήρθε σε μεγάλες κόντρες με τους τότε συμπαίκτες της.

Και για πολλούς η Βιργινία Δικαιούλια είναι από τα ωραιότερα κορίτσια που πέρασαν από το Survivor, με την ίδια να είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αναδεικνύοντας έτσι το αθλητικό της κορμί.

Στο τρέιλερ της παρουσίασης των Μαχητών πριν την έναρξη του παιχνιδιού η Βιργινία Δικαιούλια είχε δηλώσει το εξής: «Το να αγωνίζομαι, για μένα είναι τρόπος ζωής. Στο Survivor η ήττα δεν είναι επιλογή». Στο βίντεο της παρουσίασης του πριν την πρεμιέρα του Survivor είχε τονίσει πως στο «Survivor πήρα την απόφαση να έρθω γιατί θεωρούσα ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση και ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο θέλω να κερδίσω εγώ με τον εαυτό μου».

«Θέλω να δώσω το εκατό τις εκατό μου σε αυτό», είχε εκφράσει χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «πιστεύω πως σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες, όπως η πείνα, οι βροχές, τα έντομα αλλά αυτή τη στιγμή είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δεν μπορώ να το σκεφτώ» και είχε τελειώσει με την εξής δήλωσή της: «Φεύγοντας για το Survivor αισθάνομαι αγωνία, ενθουσιασμό, άλλα πάνω από όλα αισθάνομαι έτοιμη για αυτό που πάω να κάνω».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η όμορφη Βιργινία Δικαιούλια έχει καταγωγή από τη Μυτιλήνη αν και ζει στην Αθήνα. Έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία και παίζει βόλεϊ σε επαγγελματικό επίπεδο στην Α1 Εθνική κατηγορία ενώ έχει ασχοληθεί περιστασιακά και με το μόντελινγκ. Κολυμπάει(κάποιες φορές και τον χειμώνα και της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor 2 είναι γεννημένη στις 8 Μαΐου του 1995.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments