Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/12/20].

Κριός

Μην φοβάσαι να αναδείξεις την επαναστατική πλευρά σου, ειδικά αν είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις ένα κανόνα στη σχέση σου. Η επιθυμία να δημιουργηθεί περισσότερος αυθορμητισμός στο δεσμό σου μπορεί να αυξηθεί μόνο αν το προσπαθήσεις αρκετά. Φρόντισε μόνο να διατηρήσεις τα πράγματα λογικά και εύχρηστα. Μη φοβάσαι να περάσεις μια γραμμή αν αισθάνεσαι πως σε περιμένει μια παθιασμένη ανταμοιβή. Τόλμησε να την διεκδικήσεις.

Ταύρος

Μπορεί να επιβάλλεται ένας έλεγχος πραγματικότητας αν ανακαλύψεις πόση ώρα περνάς καθημερινά σκεπτόμενη το παθιασμένο παρελθόν σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα μπορέσεις να εκτιμήσεις τη σοφία που αποκτήθηκε από τα ερωτικά μαθήματα του παρελθόντος. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, φρόντισε να είσαι θετικά διατεθειμένη για ν’ αναζητήσεις την ευτυχία σου. Όσο πιο γρήγορα αρχίσεις να κοιτάς προς τα εμπρός, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσει αυτό το ταξίδι.

Δίδυμοι

Κάποιος εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας θα σου προσφέρει ρομαντικές προοπτικές ή ιδέες που αξίζει να λάβεις υπόψη. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτός ο σέξι συγχρονισμός θα οδηγήσει σε πιο οικείες συζητήσεις που θα σε ενεργοποιήσουν περισσότερο. Σε ό,τι κατάσταση όμως κι αν βρίσκεσαι ερωτικά, το άνοιγμα της καρδιάς σου θα σε ωφελήσει εξαιρετικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα αυξήσει τα συναισθήματα και τα αισθήματά σου. Ίσως σ’ αρέσει να βυθίζεσαι και στοχασμούς και βαθιές σκέψεις. Πρόσεξε όμως να μην αγνοήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου ή απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Μπορεί να υπάρχουν θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Αν η δουλειά πρέπει να προέχει της ευχαρίστησης, τότε κάνε ό, τι χρειάζεται.

Λέων

Η αίσθηση ηρεμίας στον κόσμο σου θα περιλαμβάνει δραστηριότητες που προσφέρουν την ηρεμία που χρειάζεσαι…. και όχι τον ενθουσιασμό. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτό θα είναι το τέλειο αντίδοτο για την ένταση του εραστή σου. Οι σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές σου ανάγκες ίσως απαιτούν ανανέωση. Επομένως, κάνε την αυτοεξυπηρέτηση προτεραιότητά σου σήμερα. Οι καινούριες προτεραιότητες μπορούν να περιμένουν μέχρι αύριο.

Παρθένος

Αν προσπαθείς να κατανοήσεις τα συγκεχυμένα συναισθήματα, φρόντισε να περιποιηθείς τον εαυτό σου με αγάπη, ακόμα κι αν είναι από απόσταση. Μην προετοιμάζεσαι για συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα προτιμούσες να αποφύγεις. Εκείνοι που σ’ αγαπούν και συγκεκριμένα ο εραστής σου, μπορεί να σου παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Προσέγγισέ τον για να νιώσεις την αγάπη του.

Ζυγός

Αν το μυαλό και η καρδιά σου λένε να βάλεις προτεραιότητα την ψυχική και σωματική σου υγεία…τότε πρόσεξέ το. Ο ρυθμός στην ερωτική σου ζωή μπορεί να αυξηθεί, επομένως πρέπει να βρίσκεσαι σε εξαιρετική φόρμα. Η εξισορρόπηση της συναισθηματικής έντασης ξεκινά με τη θεραπεία του σώματος, του νου και του πνεύματος με ό, τι χρειάζονται. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από σένα πώς θα τα ικανοποιήσεις.

Σκορπιός

Θα μπορέσεις να δεις πώς οι ρομαντικές προσπάθειες στη σχέση σου, αποφέρουν καρπούς! Μπορεί να έχουν τη μορφή μιας θετικής στάσης που θα κρατήσεις σε μια συζήτηση με τον εραστή σου. Το να παραμείνεις προσγειωμένη και να μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα θα σε εξυπηρετήσει επίσης καλά. Προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν, μόνο αν καταλήξεις να σκέφτεσαι ανόητα. Δες μήπως μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και λιγάκι από το μυστήριο του Σκορπιού.

Τοξότης

Μια βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου, θα διαρκέσει περισσότερο από όσο επιθυμείς. Μπορείς όμως να εξαλείψεις την αρνητική ενέργεια, καλωσορίζοντας την ανάλαφρη διάθεση και την επιπολαιότητα στη συμπεριφορά σου. Δεν είσαι ανεύθυνη αν προσπαθείς να μειώσεις την ένταση μιας κατάστασης προστατεύοντας τον εαυτό σου. Αν η παιχνιδιάρικη ώθηση ενισχύει τη διάθεσή σου, τότε συμπεριφέρσου έτσι!

Αιγόκερως

Αν νιώθεις πως η σχέση σου μπορεί να σου προσφέρει τη ζεστασιά και την άνεση που χρειάζεσαι, κάνε ό,τι μπορείς για να βυθιστείς στην αγκαλιά της. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έκανες διάλειμμα από τις εξωτερικές υποχρεώσεις σου για ν’ απολαύσεις μια ήσυχη περισυλλογή ή μια παθιασμένη υποχώρηση, τότε άδραξε την ευκαιρία να το κάνεις τώρα. Η ερωτική σου διάθεση θα σε ευχαριστήσει που της έδωσες την ευκαιρία να αναβιώσει.

Υδροχόος

Αν έχεις δοκιμάσει να μεταφέρεις ένα ερωτικό μήνυμα χωρίς επιτυχία, τότε θα εκπλαγείς με όσα εμφανίζονται τώρα. Τα συναισθήματα θα ρέουν με παθιασμένη δύναμη και με τρόπους που θα σε καθησυχάσουν. Ευτυχώς, η έκφρασή σου θα δείξει ξεκάθαρα πόσο ερωτικά παθιασμένη είσαι. Θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που θέλει να δει και το αντικείμενο του πόθου σου!

Ιχθύες

Θα μπορέσεις να εστιάσεις με προσοχή, για να εξηγήσεις ή να δικαιολογήσεις κάτι ή κάποιον που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή. Αν κάποιοι έχουν διαφορετικές απόψεις ή συμβουλές καλά κάνουν και τις έχουν. Ξέρεις όμως πως είσαι διατεθειμένη να υπερασπιστείς αυτό που σου φαίνεται σωστό. Ενδιαφέρεσαι για τη δική σου ευτυχία κι ευχαρίστηση τώρα και πάντα. Όποιος προσπαθήσει να σου χαλάσει τη διάθεση, απλώς θα χάσει το χρόνο του! Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα ανακαλύψει μόνος του ο καθένας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments