Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/12/20].

Κριός

Μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή ή την αποφασιστικότητά σου θα γίνει την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσεις να εξελίξεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει να γνωρίζει πώς σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι, τότε μπορείς να του μιλήσεις. Αποδέξου την καρμική θετική δόνηση που προέρχεται από την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο να διατηρήσεις τα πράγματα αληθινά, τώρα.

Ταύρος

Θα είσαι απρόθυμη να μοιραστείς τις ιδέες ή τα μελλοντικά σου οράματα με τον εραστή σου αυτή τη στιγμή. Η αλήθεια όμως είναι, πως θα είναι καλή κίνηση αν το κάνεις. Αν ανοιχτείς στον αγαπημένο και του μιλήσεις για όσα ονειρεύεσαι, θα του αποδείξεις πως του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Τίποτα δεν ενισχύει μια σχέση περισσότερο από αυτό. Ανοίξου λοιπόν τον ταίρι σου και μην συγκρατείσαι άλλο πια.

Δίδυμοι

Οι κινήσεις του εραστή σου θα σε εκπλήξουν! Ειδικά αν αλλάξει γνώμη για κάτι που υπερασπιζόταν πεισματικά. Αν νιώθεις πως ο αγαπημένος σου, θέλει να έρθετε πιο κοντά ή να γίνεις λιγάκι πιο ευέλικτη τότε προσπάθησε να τον συναντήσεις κάπου στη μέση. Αν συνδυάσετε και οι δύο τις αμοιβαία υποστηρικτικές σας αισθήσεις, η αγάπη και η οικειότητα θα οδηγηθούν γρήγορα, σε μια πολύ καινούργια παθιασμένη περιοχή.

Καρκίνος

Οι παθιασμένες δυνατότητες αφθονούν, γι’ αυτό κράτησε ανοιχτά, το μυαλό και την καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερη τότε κάποιος που βλέπεις σαν φίλο μέχρι τώρα, θα σου ανοίξει συζητήσεις που θ’ ακολουθήσουν διαφορετική κατεύθυνση. Πιθανώς θα θελήσει η σχέση σας, να γίνει ρομαντική. Αν είσαι σε σχέση, τότε η προθυμία για ουσιαστικές συζητήσεις και από τους δυο σας, θα είναι άκρως ερωτική.

Λέων

Το ρητό «στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή σου τώρα. Αν όμως υπάρχει κάτι που επιθυμείς να κάνεις καλύτερα ή διαφορετικά με το ταίρι σου, τίποτα δεν σε εμποδίζει να το προσπαθήσεις στο μέλλον. Χαλάρωσε λιγάκι. Πάψε να πιέζεις τον εαυτό σου. Αν έχεις ανάγκη για λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, τώρα είναι η ώρα να τον πάρεις.

Παρθένος

Η ένταση που προσπαθεί να εκδηλωθεί στη σχέση σου, θα πάρει τη μορφή μιας αδέξιας ή πιθανώς αμφιλεγόμενης συζήτησης με το ταίρι σου…κάτι που μάλλον θέλεις ν’ αποφύγεις. Όμως τίποτα δεν σ’ εμποδίζει να μιλήσεις ανοιχτά. Αντιμετώπισε ένα ζήτημα με περιττή σοβαρότητα και θα δεις πως άσκοπα ανησυχούσες! Γίνετε αυτή, που θα οδηγήσει το δεσμό σας σε πιο ευχάριστες και περιοχές.

Ζυγός

Το να στραφείς στο παρελθόν της σχέσης σου περιλαμβάνει την αποδοχή των ερωτικών εμπειριών που απέκτησες. Τουλάχιστον μία απ’ αυτές, είναι σχετική με τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο δεσμό σου. Πριν όμως νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής, ίσως χρειαστεί να γίνεις πιο ξεκάθαρη για το τι πρέπει να αλλάξεις. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ψάξεις για να βρεις απαντήσεις στα ρομαντικά σου διλήμματα γιατί σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

Σκορπιός

Ένα πέπλο μυστικότητας κρέμεται πάνω από την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου τώρα. Θέλεις ν’ αποκαλύψεις τα θέματα της ερωτικής σου ζωής, σε οποιονδήποτε επιθυμεί ν’ ακούσει τις ανησυχίες σου. Αν είσαι ελεύθερη φρόντισε να εμπιστευτείς έναν αξιόπιστο φίλο, για να ξεκαθαρίσεις την εικόνα της μελλοντικής πορείας στα ερωτικά σου. Μια διαφορετική αντίληψη, θα σε εμπνεύσει για να απελευθερωθείς από τη σύγχυση που νιώθεις.

Τοξότης

Τα οικονομικά θα γίνουν ένα επίπονα βαρετό θέμα συζήτησης, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μπορείς όμως να δεις τη σχέση μεταξύ αυτού που θέλεις να ζήσεις ερωτικά και των χρημάτων που απαιτούνται για το βιώσεις. Αν σχεδιάσεις ένα κοινό πλάνο με τον εραστή σου, θα χρειαστεί να απορρίψετε ό,τι αφορά τα χρήματα. Μην ξεχνάς πως η ομαδική εργασία και η εμπιστοσύνη, είναι το σημαντικότερο πράγμα στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Αν νιώθεις πως η ερωτική σου ζωή προοδεύει χωρίς προσπάθεια, πιθανόν έχεις προσπαθήσει αρκετά γι’ αυτή. Ένα κύμα γλυκών, θετικών δονήσεων θα σου υπενθυμίσει τι έχει φέρει η υπομονή και η επιμέλεια σου. Αγκαλιάζοντας το, μπορεί να καταπραΰνεις τις ανησυχίες που ένιωθες για το ταίρι σου, γιατί θα σε καθησυχάσει με την αγάπη που σου δείχνει.

Υδροχόος

Αν θέλεις να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις στον εραστή σου, η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα. Μην συγκρατείς την αλήθεια σου. Πάρε θάρρος και μίλησε στο ταίρι σου, από τα βάθη της καρδιάς σου. Αυτό θα σας ανοίξει την πόρτα σε ένα όμορφο νέο παθιασμένο κεφάλαιο.

Ιχθύες

Ακόμα κι αν πολλά φαίνονται σταθερά στα ερωτικά σου, θα υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες φιλίες, που χρειάζεται να τις φροντίσεις ιδιαίτερα. Σίγουρα οι κοινωνικές συναντήσεις δεν είναι πλέον εφικτές. Αλλά τίποτα δεν σ’ εμποδίζει να κινηθείς με τρόπο που γνωρίζεις, πως θα εκτιμηθεί. Οι συναισθηματικά ικανοποιητικές αλληλεπιδράσεις, δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο στον ερωτικό σου δεσμό. Κι αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η επικοινωνία ή η επανασύνδεση με κάποιο φίλο, αποδεικνύεται αποκαλυπτική με περισσότερους τρόπους από έναν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments