Αθλητισμός

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Έτσι πάνε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Έτσι πάνε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Κιτρινόμαυροι» και «πράσινοι» διασταυρώνουν αύριο τα «ξίφη» τους για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν είναι γεγονός. Αύριο, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30), για την 11η στροφή του πρωταθλήματος με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τους ανεβάσουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα παρατάξει την Ένωση στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κατά νου τις γνωστές απουσίες των Τσιγκρίνσκι (πρόβλημα στον ώμο), Μπακάκη (κάκωση στην ποδοκνημική) και Λόπες (κάκωση στο μηνίσκο). Αντίθετα, σε σχέση με τον αγώνα με τη Μπράγκα, θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Σακχόφ, που έλειψε λόγω τιμωρίας από το παιχνίδι του Europa League καθώς και τους Παουλίνιο και Σιμάνσκι, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Μαχαίρα, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Από την μεριά του, ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ένταση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Από τη στιγμή που θα έχει στη διάθεσή του και τον αρχηγό του «τριφυλλιού», ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να αλλάξει τη διάταξη των «πράσινων» σε 4-3-3, με ενισχυμένη μεσαία γραμμή και τους Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο. Οι Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης θα τοποθετηθούν στα άκρα και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Στην τετράδα της άμυνας, η μοναδική αλλαγή θα είναι ο Βέλεθ, που αναμένεται να πάρει τη θέση του Πούγγουρα.  Το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του “τριφυλλιού” περιλάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία ο Σαβιέρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριελήφθησαν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

  • ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης (15:00)
  • ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:15)
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (17:15)
  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19:30)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments