Αθλητισμός

Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Κοντά στον 22χρονο οι Πειραιώτες

Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Κοντά στον 22χρονο οι Πειραιώτες
Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ο Μπόντο Γκλιμτ.

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ετοιμάζονται στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ήδη στο μπλοκάκι του τα ονόματα ορισμένων ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, ένας εξ αυτών βρίσκεται κοντά στο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τον Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Σύμφωνα με τη livesport οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σε πρώτο πλάνο τον 22χρονο Νορβηγό, καθώς θέλουνς να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Όπως φαίνεται οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με την ομάδα του παίκτη, οι οποίες βαίνουν καλώς. Μένει όμως να φανεί που θα καταλήξουν, αφού η πρωταθλήτρια Νορβηγίας αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 1,4 και 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Σημειώνεται πως το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο 2021.

Στο «Καραϊσκάκης» ως το 2024 οι Σισέ, Μπα, Καμαρά

Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα οι “ερυθρόλευκοι” προχωρούν και τις ανανεώσεις των συμβολαίων, με τους Σισέ, Μπα και Καμαρά να επιβραβεύονται με νέα συμβόλαια και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις Αφρικανοί έδωσαν τα χέρια με τους Πειραιώτες για την παραμονή τους στην ομάδα ως το 2024.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μάντι Καμαρά αποκτήθηκε με περίπου μισό εκατομμύριο από την Αζαξιό, τον Ιανουάριο του 2018 και ξεκίνησε να παίζει για λογαριασμό του Ολυμπιακού τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Μάλιστα με τα «ερυθρόλευκα» πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ.  Το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2023.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Πάπε Αμπού Σισε, βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2017. Αυτή είναι η τρίτη επέκταση συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά. Το προηγούμενο έληγε το 2022. Ο Ουσεϊνού Μπα, που ήταν από τους χαμηλότερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, έχει συμβόλαιο που λήγει το 2023. Η διοίκηση ωστόσο τον θέλει στον «Καραϊσκάκης» αναγνωρίζοντας τη δουλειά, τη βελτίωση και τη αφοσίωσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments