Πολιτική

Η καταπληκτική φωτογράφιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τις αδερφές της με παραδοσιακές στολές

Η καταπληκτική φωτογράφιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τις αδερφές της με παραδοσιακές στολές
Όλγα Κεφαλογιάννη: Με τις αγαπημένες της αδερφές η βουλευτής την ΝΔ, ανέβασε φωτογραφία στα social media

Η βουλευτής της Ν.Δ., Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με τις αδερφές της. Το ιδιαίτερο είναι ότι σε αυτήν την φωτογραφία, οι τρεις αδερφές είναι ντυμένες με παραδοσιακές κρητικές στολές. Όπως αποκάλυψε η κ. Κεφαλογιάννη η φωτογραφία αυτή της θυμίζει τις αδερφές της που έχει πολύ καιρό να δει από κοντά, εξαιτίας της καραντίνας.

Τι γράφει στην ανάρτησή της

Πριν από 5 χρόνια φωτογραφηθήκαμε με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη φορώντας παραδοσιακές στολές της Κρήτης από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής “Το Αρκάδι”. Βρήκα σήμερα τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας. Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες.

Στις αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής!

Γέννηση και καταγωγή

Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1975 στην Αθήνα και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του πρώην βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη. Από την πλευρά του πατέρα της κατάγεται από την ομώνυμη οικογένεια των Ανωγείων Ρεθύμνης με σημαντική δράση κατά τις Κρητικές επαναστάσεις του 19ου αιώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την Εθνική Αντίσταση καθώς και με πολύχρονη παρουσία στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και είναι πρώτη εξαδέλφη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση Α. Σαμαρά (Ιούνιος 2012-Ιανουάριος 2015).

Εξελέγη βουλευτής του Νομού Ρεθύμνης στις εκλογές του 2007 και του 2009.

Από το 2012 εκλέγεται πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στην Α΄ Αθηνών (26 Μαΐου 2012, 25 Ιανουαρίου 2015, 7 Ιουλίου 2019) (και στις εκλογές του Ιουνίου 2012 και του Σεπτεμβρίου 2015 με λίστα).

Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων. Επικεφαλής της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Ένωση (I.P.U).

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1999. Έχει εργαστεί σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη και ως νομική σύμβουλος εταιρειών. Έχει εργαστεί στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Από το 2004 έως το 2006 ήταν συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή σε νομικά θέματα.

Έχει γράψει το βιβλίο «Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό Ζήτημα» που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Από το 2019 είναι πρέσβης του ανθρωπιστικού έργου της οργάνωσης HOPEgenesis για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments