Αθλητισμός

Αχμέτ Χασάν Ολυμπιακός: Σκέψεις για επιθετικό μετά τις επιπλοκές με τον Αιγύπτιο

Αχμέτ Χασάν Ολυμπιακός: Σκέψεις για επιθετικό μετά τις επιπλοκές με τον Αιγύπτιο
Αχμέτ Χασάν Ολυμπιακός: Ο Αιγύπτιος αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα με την υγεία του και βάζει σε σκέψη τους ανθρώπους της ομάδας.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Ελ Αραμπί βασικό και τον Χασάν σαν δεύτερη λύση για την κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα ο δεύτερος έχει πετύχει κάποια σημαντικά τέρματα δείχνοντας έτοιμος όποτε κρίνει ο προπονητής ότι πρέπει να αγωνιστεί. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό υπάρχει προβληματισμός για τον έμπειρο σέντερ φορ. Όχι για τις επιδώσεις του, αλλά για τα θέματα υγείας που έχει παρουσιάσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο Χασάν, αλλά και ο Ελ Αραμπί βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό όταν είχαν ταξιδέψει για τα παιχνίδι με τις Εθνικές τους ομάδες. Μάλιστα ο Αιγύπτιος είχε αργήσει να αναρρώσει και φυσικά να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μπορεί ο Ελ Αραμπί να επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά δεν έγινε το ίδιο και για τον συμπαίκτη του. Μάλιστα δεν πρόκειται να τον δούμε ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού πριν την αλλαγή του έτους.

Η υπόθεση Χασάν βάζει σε σκέψεις τον Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν θα μείνει στα πιτς μέχρι τις αρχές του νέου έτους όπως ενημέρωσαν οι πρωταθλητές, λόγω επιπλοκές στην κατάσταση της υγείας του, καθώς προσβλήθηκε πρόσφατα από κορωνοϊό. Γι’ αυτόν τον λόγο, στον Ολυμπιακό γίνονται σκέψεις για την απόκτηση επιθετικού τον Γενάρη σύμφωνα με τη “Sportday”. Πάντως, δεν αναζητείται απαραίτητα ένας έμπειρος στράικερ, αλλά ενδεχομένως κάποιος με παρόν, αλλά και… μέλλον, ήτοι σε νεαρή ηλικία.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθησες στην κορυφή της επίθεσης. Η πρώτη είναι η ο Χιλάλ Σουντανί. Ο έμπειρος παίκτης αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, αλλά πολλές φορές στην καριέρα του και στον Ολυμπιακό έχει αγωνιστική σαν σέντερ φορ. Μάλιστα στην περσινή σεζόν και πριν τον σοβαρό τραυματισμό του έδειξε την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Η άλλη περίπτωση είναι ο Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος στράικερ αποκτήθηκε πέρσι και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό. Φέτος δεν πήρε μεταγραφή σε κάποια ομάδα και περιμένει την ευκαιρία του. Είναι νεαρός, ταλαντούχος και έχει δείξει ότι έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments