Lifestyle

Κρατήστε το όνομα – Η εκθαμβωτική Θεσσαλονικιά που μπαίνει στο Survivor

Κρατήστε το όνομα – Η εκθαμβωτική Θεσσαλονικιά που μπαίνει στο Survivor
Χριστίνα Λυκοπούλου: Η πρώτη συμμετοχή στο survivor που αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο είναι εντυπωσιακή.

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα στον Ιανουάριο και μάλιστα με μία από τις πιο επιτυχημένες εκδοχές του. Η ομάδα των «Διασήμων» θα ανταγωνιστεί την ομάδα των «Μαχητών». Το casting για τους Μαχητές έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε να ακούσουμε τα ονόματα που θα αποτελέσουν ένα εκρηκτικό μίγμα για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το πρώτο όνομα, μάλιστα, είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το nassosblog, πρόκειται για την εvτυπωσιακή Θεσσαλονικιά Χριστίνα Λυκοπούλου, η οποία είχε απασχολήσει ξανά τα Μέσα λόγω των εμφανίσεών της σε videoclips αλλά και του δημοφιλή λογαριασμού της στο Instagram.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, πρόκειται για μία παρουσία που αν μη τι άλλο δεν περνά απαρατήρητη.

Οι προτάσεις για την ομάδα των «Διασήμων»

Κρούση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στην ομάδα των “Διασήμων” έχει δεχτεί η Ελένη Τσολάκη, η οποία αρνήθηκε, ενώ πρόταση φέρεται να έχει δεχτεί και η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, η Ιωάννα Τούνη φέρεται να έχει έρθει στην Αθήνα για να μιλήσει με την παραγωγή και το κανάλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το χρηματικό ποσό που της πρότειναν, είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί πρόταση παίκτης μέχρι τώρα. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν δέχτηκε.

Όσο για την ομάδα των “Μαχητών”, έχει ακουστεί το όνομα της Έλενας Κρεμλίδου, ενώ ανάμεσα στους παίκτες θα δούμε χορευτές και DJ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments