Αθλητισμός

AEK μεταγραφές: Τι θα γίνει με την περίπτωση του Βράνιες

AEK μεταγραφές: Τι θα γίνει με την περίπτωση του Βράνιες
AEK μεταγραφές: Τα δεδομένα για την επιστροφή του Βόσνιου αμυντικού στην Ένωση.

Ο Όγκνιεν Βράνιες και η ΑΕΚ είναι ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια. Ίσως, όμως, υπάρξει και καινούργιο. Στο θέμα του Βόσνιου αμυντικού αναφέρεται το Sportime. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο Ίβιτς πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να προστεθεί ένας ακόμη στόπερ τον Ιανουάριο. Το θέμα είναι πως η κατάσταση αλλάζει αν αυτός ο κάποιος είναι ο Βράνιες και μόνο αν μείνει ελεύθερος. Τον Βόσνιο, για την ιστορία, ο Ίβιτς εξακολουθεί να μην τον θέλει.

Παραμένει, βέβαια, όπως και το καλοκαίρι, μειοψηφία. Τότε, του πέρασε (ελέω και συνθηκών). Τώρα, αν αποδεσμευτεί από την Άντερλεχτ ο «Όγκι» δεν βλέπω πως μπορεί να του περάσει…».

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ βρίσκεται στην Αγγλία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Λέστερ, στον τελευταίο της αγώνα στο Europa League αφού έχει ήδη αποκλειστεί. Ο Μάσιμο Καρέρα δήλωσε:

«Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο και πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ και του κυρίου Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Αυτό που συνέβη πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε να αναρωτηθούμε και να το πάρουμε ως κάτι θετικό. Να το διαμορφώσουμε σε μαχητικότητα και οργή στο γήπεδο. Να αποδείξουμε τι ομάδα είμαστε και ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε τις τελευταίες αγωνιστικές και ότι με πάθος μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Να αφήσουμε το παρελθόν, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες είχαμε κάνει πολλά ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Στον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ντέρμπι και σε αυτούς τους αγώνες δεν έχει σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε αρκετή μαχητικότητα και όρεξη. Αυτό είπα στους παίκτες και τους το έδειξα στην ανάλυση και πάνω σε αυτό δουλέψαμε. Αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε ότι καταλάβαμε ποια ήταν τα λάθη μας και να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Σε σχέση με το αν θέλει ενίσχυση το τεχνικό επιτελείο, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά όπως είμαι. Το επιτελείο δουλεύει σωστά συνεπώς δεν έχουμε κάποια ανάγκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments