Ελλάδα

Άσχημα νέα για τον Πάνο Καμμένο

Άσχημα νέα για τον Πάνο Καμμένο
Πάνος Καμμένος: Αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Πάνος Καμμένος στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη, μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην υπουργό «για τις ψευδείς κατηγορίες που ανά καιρούς έχει εκτοξεύσει». Ο κ. Κουρτάκης γνωστοποίησε μέσω twitter την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο κάνει δεκτή την αγωγή και υποχρεώνει τον κ. Καμμένο στην καταβολή του ποσού.

«Για τις αθλιότητες που έχει εκτοξεύσει κατά καιρούς ο Καμμένος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο, να μου καταβάλει 20.000 ευρώ. Μπορεί να καθυστερεί, ωστόσο κάποια στιγμή οι συκοφάντες σ αυτή την ώριμη Δημοκρατία, πληρώνουν για όσα είπαν και έκαναν», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο Γιάννης Κουρτάκης.

Ωστόσο ο κ. Κουρτάκης χθες δημοσιοποίησε και το εξώδικο που έλαβε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την αναφορά του στο θέμα των ημερών, δηλαδή την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας  του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο:

Πριν από μια μέρα ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιάννης Κουρτάκης ανέβασε στο twitter το εξώδικο που έλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την υπόθεση της ενοικίασης εξοχικής κατοικίας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο εξώδικο που γνωστοποίησε στο twitter ο κ. Κουρτάκης αμαφέρει:

«Πριν από λίγο παρέλαβα εξώδικη επιστολή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ομολογώ ότι ήταν πολύ πιο άμεσος από το χρόνο που του πήρε για να μας πει ότι νοικιάζει 500 ευρώ ένα σπίτι 140 τετραγωνικών στο εξωτικό Σούνιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments