Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη Instagram: Το νέο μέλος στην οικογένειά της και η πρώτη φωτογραφία τους

Ελένη Μενεγάκη Instagram: Το νέο μέλος στην οικογένειά της και η πρώτη φωτογραφία τους
Ελένη Μενεγάκη Instagram: Η οικογένεια της γνωστής παρουσιάστριας μεγάλωσε.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το νέο… μέλος της οικογένειάς της και ανέβασε μάλιστα, τις πρώτες φωτογραφίες στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram, κάνοντας τους ακολούθους της να «λιώσουν» από την τρυφερή στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια της γνωστής παρουσιάστριας μεγάλωσε ύστερα από συζήτηση με φίλη και συνεργάτη της για ένα κατοικίδιο που έψαχνε μια στέγη. «Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, της είπαν πως ένα μικρό γατάκι έψαχνε σπίτι.

«Να τη σήμερα η κούκλα μας που ξέρει να ποζάρει και στον φακό», είναι το σχόλιο που συνοδεύει την πρώτη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το μικρό και τόσο γλυκό γατάκι της Ελένης Μενεγάκη ενώ στην επόμενη ανάρτησή της ποζάρει και η ίδια μαζί του. «Παιχνίδια και αγκαλιές», είναι η λεζάντα της δημοσίευσης που συγκέντρωσε πάνω από πενήντα χιλιάδες likes.

«Τώρα σε αγαπώ πιο πολύ με τη γατάρα», «Πανέμορφη!», «Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα! Τα παιχνίδια της θα ξετρελάνουν και τα κορίτσια σου και εσένα!» και «Ελενάκιιιι μουυυ όσο πας πιο ανανεωμένη και φρέσκια είσαι. Χαλάλι κι ας μας λείπεις τόσο πολύ, φαίνεται το απολαμβάνεις! Σε αγαπώ ομορφιά μου», είναι μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε από τους followers της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξάλλου, λατρεύει ζώα και έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει μια γατούλα που έψαχνε σπίτι και την είχε ενημερώσει για αυτό η Ρούλα Σταματοπούλου. Για αυτό, η Ελένη Μενεγάκη σύστησε μέσω του γνωστού κοινωνικού δικτύου ένα πανέμορφο θηλυκό γατάκι και δεν δίστασε μάλιστα, να μας το δείξει στην πρώτη του πόζα. Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν… βροχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments