Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/12/20].

Κριός

Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι πιεσμένη και θέλεις ένα χέρι βοήθειας. Μαζί με τον αγαπημένο σου μπορείτε να γίνετε ο πυλώνας υποστήριξης, του ενός προς τον άλλον. Όλα ξεκινούν από την αμοιβαία εκτίμηση και το σεβασμό…όμως το ταίρι σου θα προσπαθήσει περισσότερο για να σου υπενθυμίσει, πόσο ξεχωριστή και μοναδική είναι η κοινή σας σύνδεση.

Ταύρος

Είναι μάλλον σπάνιο για σένα να προσπαθήσεις να δείξεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση τώρα. Όμως είναι κάτι που πρέπει κάνεις. Μην πάρεις βαρυσήμαντες αποφάσεις, αυτή τη στιγμή. Φρόντισε να δώσεις στον εαυτό σου, το χώρο που χρειάζεται. Καθοδηγήσου από ό, τι χρειάζεται η καρδιά σου για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, με όποιο τρόπο μπορείς

Δίδυμοι

«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη»! Αυτή είναι μια παροιμία που σου ταιριάζει γάντι, αυτό το διάστημα. Αν έχεις παραμελήσει την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου λόγω εστίασης της προσοχής σου σε άλλους τομείς της ζωής σου, τότε πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Η ζωή πάντα θα είναι πολυάσχολη. Όμως ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη ζωή του όπως του ταιριάζει… αν το θέλει. Τώρα είναι η σειρά σου. Τι θα κάνεις;

Καρκίνος

Αν ψάχνεις για υποστήριξη ή αν θέλεις να σε εμπιστευτεί ο εραστής σου, άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου διάπλατα. Μην προσπαθείς να έχεις έτοιμες απαντήσεις καθώς το ταίρι του σου λέει τα προβλήματά του. Φρόντισε ν’ ακούσεις αυτά που θα σου πει και να τα κατανοήσεις. Η ευπάθεια του αγαπημένου σου μπορεί να σε εκπλήξει, αλλά αυτή θα είναι μια συζήτηση που περίμενες καιρό να κάνετε.

Λέων

Αισθάνεσαι καλά αυτό το διάστημα και αυτή η αίσθηση θα ενισχυθεί αν αισθανθείς πως η ζωή σου προχωράει προς μια πολλά υποσχόμενη κατεύθυνση. Η ερωτική σου ζωή δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρόσεξε μόνο μην εφησυχάσεις. Η περαιτέρω πρόοδος ή η επιτυχία χρειάζεται κίνητρα, αποφασιστικότητα αλλά κι ευαισθησία. Και να θυμάσαι πως μπορεί να είναι πολύ σέξι η σεμνότητα.

Παρθένος

Ανεξάρτητα από το αν παλεύεις με ένα ζήτημα ή μ’ ένα θέμα που απασχολεί τον εραστή σου, πρέπει να συνειδητοποιήσεις, πως η παράβλεψη ή η αναβολή μιας συζήτησης δεν βοηθά σε τίποτα. Εστίασε σ’ αυτό που μπορεί να επιτευχθεί με την εμβάθυνση της σχέσης σου, αντιμετωπίζοντας κάθε φορά, ό,τι προκύπτει. Μαζί, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το ζήτημα και με τρόπο που να το καθιστά λιγότερο προβληματικό στο μέλλον.

Ζυγός

Η επιρροή της Σελήνης μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της ενέργειάς σου. Επομένως, μην αγνοείς την εσωτερική φωνή σου αν σε παροτρύνει να φροντίσεις τον εαυτό σου με όποιο τρόπο χρειάζεται. Λίγη απόσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα σε βοηθήσει να εξετάσεις προσεκτικά τις περιστάσεις και τις κινήσεις σου. Ο χρόνος που χρειάζεσαι για να συλλογιστείς και να προβληματιστείς πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να είσαι στο όνομα της αγάπης, θα περάσει όμορφα.

Σκορπιός

Το πώς επιλέγεις να αντιδράσεις στις ερωτικές καταστάσεις που επικρατούν στη σχέση σου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσεις ό, τι εκδηλώνεται με ανάλαφρο τρόπο, τόσο πιο εύκολα θα αγκαλιάσεις τη θετικότητα που φέρνει. Αν όμως το δεις με λοξό ή παράλογο τρόπο ίσως μετατρέψεις κάτι μικρό σε κάτι άσκοπα σημαντικό. Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή αντιμετώπιση.

Τοξότης

Το μυαλό σου θα δημιουργήσει ευφάνταστα οράματα γι’ αυτό που θέλεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε μόνο να μη μπλέξεις με τις λεπτομέρειες όσων θέλεις να συμβούν. Αυτή τη φορά εστίασε στον τελικό στόχο και στη συνέχεια βάλε στην εικόνα το ταίρι σου για να δημιουργήσετε μια στρατηγική και να το πετύχετε. Αυτό το είδος του κοινού σχεδιασμού, μπορεί να εξελίξει τη σχέση σου, υπέροχα.

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις με τον εραστή σου, μπορεί να ξεκινήσουν αδέξια κι απογοητευτικά. Μην πιστέψεις όμως πως αυτός που αγαπάς δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Θα μπορούσες να είσαι εσύ αυτή που προσπαθεί να καταλάβει όσα λέει το ταίρι σου. Αν έχεις αμφιβολίες, ζήτησε διευκρινίσεις τώρα για να μην αντιμετωπίσεις επιπλοκές αργότερα.

Υδροχόος

Η καρδιά σου θα σε παροτρύνει να αυξήσεις την ένταση στη σχέση σου με τη φαντασία σου. Ειδικά αν με τον εραστή σου σκέφτεστε να κάνετε ένα δραματικό ή συναρπαστικό βήμα. Είναι παρήγορο να βλέπετε κάτι στο πολύ μακρινό μέλλον. Όλα τα σχέδια χρειάζονται ένα σημείο εκκίνησης και μπορεί να είναι η σπίθα ενός εμπνευσμένου οράματος που σας παρέχει ένα, τώρα!

Ιχθύες

Απαιτούνται ήρεμες και ήπιες συζητήσεις ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου! Ένα νέο σύνολο προτεραιοτήτων θα προκύψει επίσης, ειδικά αν έχεις αποφασίσει να αφήσεις πίσω σου απογοητεύσεις ή μνησικακίες από το παρελθόν που δεν έχουν πλέον σημασία. Φέρε και ενθάρρυνε την ισορροπία στο δεσμό σου αυτή τη στιγμή. Μην υποτιμάς την ικανότητά σου να συνδυάζεις τη διαίσθηση και τη λογική με ασυνήθιστα καταπραϋντικούς τρόπους όπου χρειάζονται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments