Ελλάδα

Παγκράτι: Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία – Tον φίμωσαν και τον έκλεψαν

Παγκράτι: Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία – Tον φίμωσαν και τον έκλεψαν
Παγκράτι: Οι τρεις κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμά του, τον έδεσαν και τον φίμωσαν.

Δύσκολες ώρες έζησε ένας 55χρονος επιχειρηματίας από το Παγκράτι καθώς τρεις Αφγανοί κακοποιοί εισέβαλαν τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα του εν λόγω άνδρα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ αργότερα συνελήφθη ο ένας στην Ομόνοια.

Ο επιχειρηματίας τους… άνοιξε

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες έκαναν θόρυβο έξω από το διαμέρισμα και τότε ο επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα για να δει τι συμβαίνει.

Τον έδεσαν και τον φίμωσαν

Οι αλλοδαποί τότε βρήκαν την κατάλληλη- για εκείνους- ευκαιρία και μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα. Αφού ακινητοποίησαν τον 55χρονο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν στο διαμέρισμα και διάφορα αντικείμενα, ενώ αμέσως μετά πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και έφυγαν με αυτό.

Το θύμα λύθηκε μόνο του και ειδοποίησε τις Αρχές

Το θύμα κατάφερε να λυθεί μόνο του και να ειδοποιήσει λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στην περιοχή της Ομόνοιας με τους δράστες να επιβαίνουν σε αυτό.

Έπειτα από καταδίωξη, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον ένα Αφγανό, ενώ οι άλλοι δύο δράστες διέφυγαν. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments