Πολιτική

Όλη η Νέα Δημοκρατία χειροκρότησε τον Παπανδρέου στη Βουλή – Τι συνέβη

Όλη η Νέα Δημοκρατία χειροκρότησε τον Παπανδρέου στη Βουλή – Τι συνέβη
Γιώργος Παπανδρέου: Θέλησε να κάνει παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τη λειτουργία των μουσείων.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το περιστατικό που συνέβη στη Βουλή και άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας ακόμα και τον ίδιο άναυδο.

Τι συνέβη και για ποιο λόγο ο πρώην πρωθυπουργός γνώρισε την αποθέωση από την κυβερνητική πλειοψηφία;

Μια τοποθέτηση του αρκούσε. Διαβάστε στο ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» τι ακριβώς είπε:

Σπανίως ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάνει παρεμβάσεις στη Βουλή. Χθες όμως πήγε στο Κοινοβούλιο για ένα και μοναδικό σκοπό. Θέλησε να κάνει παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τη λειτουργία των μουσείων.

Ο πρώην πρωθυπουργός (οποίος είχε διατελέσει και υπουργός Πολιτισμού) υπερασπίστηκε τη ρύθμιση που προβλέπει μακροχρόνιο δανεισμό, έως και 50 έτη, μουσειακών συλλογών τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στις αποθήκες των ελληνικών μουσείων βρίσκονται χιλιάδες αντικείμενα μεγάλης πολιτιστικής αξίας. Όταν τελείωσε την παρέμβασή του τον περίμενε μία έκπληξη. Οι βουλευτές της ΝΔ άρχισαν να τον χειροκροτούν, κάτι που τον αιφνιδίασε ευχάριστα. Να σημειωθεί ότι κατά της επίμαχης ρύθμισης έχει τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments