Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν: Η πιθανή επιστροφή του τον Γενάρη ξεγνοιάζει τον Ολυμπιακό από αναζήτηση επιθετικού

Αχμέντ Χασάν: Η πιθανή επιστροφή του τον Γενάρη ξεγνοιάζει τον Ολυμπιακό από αναζήτηση επιθετικού
Αχμέντ Χασάν: Οι περιπέτειες με την υγεία του, τον έχουν στερήσει από τις αποστολές του Μαρτίνς. Ωστόσο αν καταφέρει να γυρίσει στην δράση τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός δεν θα χρειαστεί να ψάξει στην αγορά για επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό, γεγονός που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας για πιθανές αναζητήσεις στην αγορά τον Ιανουάριο. Μία από τις τελευταίες απώλειες για την ομάδα είναι και ο Χασάν, που έχει νοσήσει από κορωνοϊό και έχει παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του. Μέχρι τις αρχές της νέας χρονιάς ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν θα συμπεριληφθεί αναγκαστικά στις αποστολές του Μαρτίνς.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες η κατάσταση του Χασάν δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, γεγονός που δίνει ελπίδες για επιστροφή του στα γήπεδα στις αρχές της χρονιάς, όπως σημειώνει η “Sportday“. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο Ολυμπιακός πιθανότατα δεν θα κάνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού, αλλά προς το παρόν δεν είναι τίποτα δεδομένο.

Αναζητώντας λύση στην άμυνα

Απαραίτητο είναι για τον Ολυμπιακό να βρει ένα αριστερό μπακ, καθώς ο Ρούμπεν Βινάγρε δεν έχει καταφέρει να φέρει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκει τους ερυθρόλευκους να έχουν απλώσει τα ραντάρ τους στην αγορά προκειμένου να βρουν την καλύτερη και πιο εφικτή λύση. Όσον αφορά την ισχύουσα κατάσταση, ο Χοσέ Χολέμπας έχει καταλήξει να παίζει συνέχεια ενώ είχε έρθει με άλλη προοπτική και ο Βινάγκρε φαίνεται πως πακετάρει για Αγγλία.

Η λίστα του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με το SDNA ο Ολυμπιακός κοιτάει σε διάφορες κατευθύνσεις. Γνωρίζουμε ότι έχει ασχοληθεί πολύ με τον Ματέους Ρέις, ωστόσο η Σπορτινγκ φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του λόγω των καλών σχέσεων που έχει με την Ρίο Άβε. Την ίδια ώρα ψηλά στη λίστα έχει ανεβεί το όνομα του Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Στην ερυθρόλευκη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ που είχε προταθεί και το καλοκαίρι, αλλά και του Γιούρι Ριμπέιρο. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Οι εγχώριες προτιμήσεις των ερυθρολεύκων

Εκτός από την ανάγκη να βρεθεί αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός κοιτάει γενικότερα τι παίζει στην αγορά για να σχεδιάσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Ενδιαφέρον έχει δείξει και για εγχώρια ταλέντα ή για ταλέντα εγχώριων ομάδων. Όπως έχει αναφέρει το Sportime, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει… κλικ είναι Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Ο 22χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ, είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά, μέχρι στιγμής. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες τον τσεκάρουν συνεχώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments