Αθλητισμός

Τζόναθαν Σίλβα: Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Τζόναθαν Σίλβα: Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού
Τζόναθαν Σίλβα: Προτεραιότητα στις αναζητήσεις των ερυθρολεύκων για την θέση του αριστερού μπακ φαίνεται πως έχει ο παίκτης της Λεγανές.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει εναγωνίως παίκτη για την θέση του αριστερού μπακ. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι πολλά, ωστόσο σύμφωνα με το SDNA, που επικαλείται «ερυθρόλευκα ρεπορτάζ» ο Πειραιάς φαίνεται να κοιτάει με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα της Λεγανές.

Η περίπτωση του Αργεντινού άσου είχε ακουστεί και το καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Η ισπανική ομάδα φέρεται να αξιώνει για την παραχώρησή του παίκτη ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο από την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει χρόνο συμμετοχής δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις της ομάδας του να πέσουν.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του Μπιόρκαν, αυτό όπως φαίνεται έχει υποχωρήσει ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός εξετάζει ακόμα ένα όνομα παίκτη, το οποίο δεν έχει διαρρεύσει.

Την ίδια στιγμή δυσκολεύει η θέση του αμυντικού Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό με τους υπεύθυνους της ομάδας να σκέφτονται να βάλουν τέλος στη συνεργασία πριν την δεύτερη σεζόν. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση του στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πειραιάς δουλεύει κυρίως με Χολέμπα, που όμως ο αρχικός του ρόλος ήταν να δίνει ανάσες στον αμυντικό της Γουλβς. Είναι γνωστό επίσης ότι τα δημοσιεύματα θέλουν τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν εδώ και καιρό τρόπους να ενισχύσουν την άμυνά τους, κοιτώντας στην αγορά του εξωτερικού, με τον Βινάγκρε να μην μπορεί όπως φαίνεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Το ματς με την Πόρτο και η αυξανόμενη απόσταση από το Λιμάνι

Τελευταία εξέλιξη που δημιουργεί κι άλλα σύννεφα στις σχέσεις του παίκτη με την ομάδα είναι τα όσα έγιναν στο ματς με την Πόρτο. Ο Βινάγκρε δεν αγωνίστηκε, αλλά παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αστράγαλό του και τελικά δεν ακολούθησε την «ερυθρόλευκη» αποστολή στη Λαμία, στερώντας από τον Μαρτίνς τη δυνατότητα να δώσει ανάσες στον Χολέμπας.

Πλέον φαίνεται ότι μετράει μέρες στο Λιμάνι ο Βινάγκρε, που αγωνίζεται δανεικός από τη Γουλβς και όπως αναφέρει το «Φως των σπορ», μόνο με θαύμα θα μπορέσει να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments