Αθλητισμός

France Football κορυφαία ενδεκάδα: Ανακοίνωσε τους καλύτερους 11 όλων των εποχών το γαλλικό περιοδικό

France Football κορυφαία ενδεκάδα: Ανακοίνωσε τους καλύτερους 11 όλων των εποχών το γαλλικό περιοδικό
France Football κορυφαία ενδεκάδα: Μπορεί φέτος το γαλλικό περιοδικό να μην έδωσε τη «Χρυσή Μπάλα», αλλά ανακοίνωσε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών.

Ποιος να τους κερδίσει; Το γαλλικό περιοδικό France Football ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών, ψηφισμένη από 140 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Οι καλύτεροι 11 είναι οι απόλυτοι θρύλοι του ποδοσφαίρου, που έχουν χαρίσει χιλιάδες και χιλιάδες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις.

Πριν πάμε στους 11 που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι που συνεργάζονται με το γαλλικό περιοδικό να θυμίσουμε ότι φέτος δεν θα δοθεί η «Χρυσή Μπάλα», το ιστορικό βραβείο που απονέμεται στον καλύτερο της χρονιάς, λόγω του κορωνοϊού. Μάλλον, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα έχει να πει κάτι για αυτό…

Αλλά, ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Οι 11 καλύτεροι που επέλεξε το γαλλικό περιοδικό είναι σε διάταξη 3-4-3. Στο τέρμα ψηφίστηκε ο Ρώσος Λεβ Γιασίν.

Στην άμυνα στα δεξιά ο Βραζιλιάνος Καφού, στα αριστερά ο Ιταλός Πάολο Μαλντίνι και λίμπερο ο Γερμανός Φραντς Μπεκενμπάουερ. Στο κέντρο από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο Βραζιλιάνος Πελέ, ο Γερμανός Λόταρ Ματέους, ο Ισπανός Τσάβι, ο Αργεντινός Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στην επιθετική τριπλέτα ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο και ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι. Μια ενδεκάδα που πραγματικά δεν θα είχε αντίπαλο.

Οι δημοσιογράφοι που ψήφισαν επέλεξαν και τη δεύτερη και την τρίτη καλύτερη ενδεκάδα, έτσι για να ανοίξει και περισσότερο η συζήτηση ανάμεσα στους φιλάθλους. Στη δεύτερη καλύτερη ενδεκάδα είναι: ο Ιταλός Τζανλουίτζι Μπουφόν στο τέρμα, στην άμυνα ο Βραζιλιάνος Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ιταλός Φράνκο Μπαρέζι και ο Βραζιλιάνος Κάρλος Αλμπέρτο.

Στο κέντρο ο Αργεντινο-ισπανός Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο Ολλανδός Φρανκ Ράικαρντ, ο Ιταλός Αντρέα Πίρλο και ο Γάλλος Ζινεντίν Ζιντάν. Στην επίθεση ο Βραζιλιάνος Ροναλντίνιο, ο Ολλανδός Γιόχαν Κρόιφ και ο Βραζιλιάνος Γκαρίντσα.

Στην τρίτη καλύτερη ενδεκάδα στο τέρμα έχουμε τον Γερμανό Μάνουελ Νόιερ. Στην άμυνα τον Γερμανό Πολ Μπράιτνερ, τον Ισπανό Σέρχιο Ράμος και τον Γερμανό Φίλιπ Λαμ.

Στη μεσαία γραμμή βρίσκουμε τον Ισπανό Αντρές Ινιέστα, τον Βραζιλιάνο Ντίντι, τον Ολλανδό Γιόχαν Νέεσκενς, τον Γάλλο Μισέλ Πλατινί. Στην επίθεση τον Γάλλο Τιερί Ανρί, τον Ολλανδό Μάρκο Φαν Μπάστεν και τον Βορειο-Ιρλανδό Τζορτζ Μπεστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments