Αθλητισμός

Θόδωρος Καρυπίδης: Καυστική ανάρτηση από τον ιδιοκτήτη του Άρη

Θόδωρος Καρυπίδης: Καυστική ανάρτηση από τον ιδιοκτήτη του Άρη
Θόδωρος Καρυπίδης: Το αφεντικό της ΠΑΕ έκανε μια καυστική ανάρτηση "φωτογραφίζοντας" τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, αλλά η κόντρα ανάμεσα τους δεν λέει να κοπάσει. Οι 22 ποδοσφαιριστές έλυσαν τις διαφορές τους στο γήπεδο, αλλά οι παράγοντες και ο Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο Άρης αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Αμφότερες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης πήραν τους τρεις βαθμούς.

Αίσθηση προκάλεσαν για άλλη μια φορά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός υποστήριξε ότι η ομάδα του δέχεται πόλεμου από παντού. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός είχε τονίσει ότι ο ΠΑΟΚ δίνει κάθε αγωνιστική τελικούς, την ίδια ώρα που άλλοι παίζουν “φιλικά”.

«Ξέρουμε ότι μας πολεμάνε από παντού. Έχουμε πέντε νίκες αυτό που χάσαμε δεν το μετράω γιατί χάσαμε με άλλους τρόπους. Η ομάδα ήταν αγχωμένη, παλεύομε με νόμιμα όπλα και όχι με άλλα πράγματα. Η ομάδα είχε χαρακτήρα και καρδιά. Περπατάω με το κεφάλι ψηλά και όχι σαν κατσαρίδα», είπε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Αυτό είναι απόσπασμα από παλιά Ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή στον Στάθη Ψάλτη. Μαζί με το βίντεο υπάρχει ένα σήμα του Άρη και η λεζάντα “κλάμαααα”. Μπορεί να μην κατονομάστηκε ο ίδιος ο Γκαρσία, αλλά το τάιμινγκ μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments