Διεθνή

United Airlines: Επιβάτης κατέληξε σε πτήση – Πληροφορίες ότι νοσούσε με κορωνοϊό

United Airlines: Επιβάτης κατέληξε σε πτήση – Πληροφορίες ότι νοσούσε με κορωνοϊό
United Airlines: Πανικός σε πτήση στις ΗΠΑ, όταν επιβάτης κατέληξε από ανακοπή. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ίσως έπασχε από κορωνοϊό.

Πανικός επικράτησε σε πτήση της United Airlines, καθώς ασθενής κατέληξε στο αεροπλάνο. Ωστόσο το «θρίλερ» δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αργότερα έγινε γνωστό πως ίσως ο άτυχος άνδρας νοσούσε από κορωνοϊό. Η εταιρία προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς έχει συμβεί και να ενημερώσει τους επιβάτες της ίδιας πτήσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα διεθνή δίκτυα, ένας επιβάτης της πτήσης 591 από Ορλάντο για Λος Άντζελες, έχασε τη ζωή του μέσα στο αεροπλάνο, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ωστόσο, αργότερα η σύζυγός του δήλωσε πως ο άντρας της είχε συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του κορονοϊού, χωρίς όμως ο ίδιος να τα αναφέρει στο σχετικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν οι επιβάτες πριν από την πτήση τους.

Το περιστατικό και κυρίως όσα έγιναν μετέπειτα γνωστά για την κατάσταση της υγείας του επιβάτη προκάλεσαν ανησυχία στους υπόλοιπους επιβάτες και το προσωπικό που εργαζόταν στην εν λόγω πτήση, με τη United Airlines να συνεργάζεται με το Κέντρο Πρόληψης Νόσων ώστε να εντοπίσουν και να ενημερώσουν όσους πελάτες μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments