Lifestyle

Ariana Grande: Αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Dalton Gomez

Ariana Grande: Αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Dalton Gomez
Ariana Grande: Ακριβώς δύο χρόνια μετά την ακύρωση του προηγούμενου αρραβώνα της, η Ariana Grande είναι ξανά αρραβωνιασμένη.

Στην εκπνοή του 2020 η Ariana Grande ζει την απόλυτη προσωπική ευτυχία αφού αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Dalton Gomez.

Η 27χρονη σταρ της ποπ μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους ποστάροντας μία φωτογραφία με το μαργαριταρένιο δαχτυλίδι που της προσέφερε ο αγαπημένος της αλλά και κοινά τους στιγμιότυπα.

Δείτε τη δημοσίευση

Η Grande ήταν ιδιαίτερα προστατευτική για τη σχέση της όσον αφορά την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας γι΄αυτό και ελάχιστες ήταν οι φορές που ανέβασε στιγμές με τον καλό της στα social media. Μία από αυτές ήταν η φορά που του ευχήθηκε τα «χρόνια πολλά» στις 7 Αυγούστου δημοσιεύοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και βίντεο από την περίσταση.

Οι δυο τους περνούν μαζί την καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη της σχέση στο μουσικό βίντεο για το single της με τον Justin Bieber, “Stuck With U”, στο οποίο το ζευγάρι χόρευε αργά με το συγκεκριμένο κομμάτι. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, το ξεκίνησε το φλογερό του ειδύλλιο από τον περασμένο Ιανουάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments