Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Folli Follie: Έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί – Προσπάθεια διαφυγής της ΝΔ από τα αδιέξοδα

ΣΥΡΙΖΑ Folli Follie: Έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί – Προσπάθεια διαφυγής της ΝΔ από τα αδιέξοδα
ΣΥΡΙΖΑ Folli Follie: Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαψεύδει την εμπλοκή στελεχών της Κουμουνδούρου στο υπόθεση της εταιρείας και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με ασυνάρτητους ισχυρισμούς προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα της πανδημίας.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει την εμπλοκή στελεχών του στην υπόθεση Follie Follie κατηγορώντας την κυβέρνηση για αντιπερισπασμό και προσπάθεια διαφυγής από τα αδιέξοδα που της έχει φέρει η διαχείρηση της πανδημίας. Την ίδια στιγμή οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και θα κινηθούν δικαστικά.

Ασυνάρτητοι και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ασυνάρτητους, έωλους και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς συνεργάτη των «υπόδικων Κουτσολιούτσων» και υπογραμμίζει ότι «κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folli Follie».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.

Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folli Follie.

Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά.

Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους».

Οι αντιδράσεις των Αλέκου Φλαμπουράρη και Αλέξη Χαρίτση

Οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης και Αλέξης Χαρίτσης που κατονομάζονται ως εμπλεκόμενα πρόσωπα στο σκάνδαλο Folli Follie, διαψεύδουν οποιαδήποτε εμπλοκή τους και προαναγγέλλουν προσφυγή στη δικαιοσύνη χαρακτηρίζοντας συκοφαντικά τα όσα τους καταλογίζονται.

Αναλυτικότερα ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρει:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομά μου ως δήθεν «εμπλεκόμενου» στην υπόθεση της εταιρείας FOLLI – FOLLIE:

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν.

Η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική για το πρόσωπό μου και θα λάβει την δέουσα νόμιμη απάντηση».

Σε δήλωσή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογραμμίζει:

«Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της FOLLI – FOLLIE. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας.

Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments