Ελλάδα

Έσπασαν την καραντίνα και έκαναν πάρτι στην Αττική

Έσπασαν την καραντίνα και έκαναν πάρτι στην Αττική
Δεκάδες νέοι και νέες γιόρτασαν σε μονοκατοικία στην Αττική σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Ημέρες προ-κορωνοϊού θυμίζουν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Αττική. Δεκάδες νεαρά αγόρια και κορίτσια αψήφησαν τα μέτρα προστασίας και τις συστάσεις της πολιτείας και ξεφάντωσαν σε μονοκατοικία του Λεκανοπεδίου. Τι κι αν η χώρα θρηνεί καθημερινά δεκάδες θύματα της νόσου, με αρκετές περιοχές να βρίσκονται στο “κόκκινο”, κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό.

Σπάνε την καραντίνα και συμμετέχουν σε κορονοπάρτι που “στήνονται” σε σπίτια, χωρίς φυσικά να τηρούνται σε αυτά τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Όπως έγινε λοιπόν, γνωστό ένα τέτοιο πάρτι πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μονοκατοικία της Αττικής, στο οποίο μάλιστα συμμετείχε και μοντέλο από γνωστό reality. Όσοι έδωσαν το “παρών”παραβαίνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας διασκέδασαν και χόρεψαν για πολλές ώρες. Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω  εικόνες στο βίντεο του newsit.gr, στις οποίες φαίνεται πως κανένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι δεν φορούσε μάσκα και δεν τηρούσε τις αποστάσεις ασφαλείας.

Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έρχονται πολύ κοντά, αφού κάθονται στο ίδιο τραπέζι αλλά και στους καναπέδες του σαλονιού. Το πάρτι έγινε νυχτερινές ώρες με τους καλεσμένους να αγνοούν την απαγόρευση κυκλοφορίας που υπάρχει από τις 10:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί.

Αυστηροί έλεγχοι ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς:

Τα φαινόμενα αυτά θέλουν να αποφύγουν οι αρχές, οι οποίες θα προχωρήσουν σε αυστηρούς ελέγχους τις ημέρες των γιορτών. Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, με θέμα την αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας του κορωνοϊού, συζητήθηκε από τους ιθύνοντες το σχέδιο που θα εφαρμοστεί τις επόμενες μέρες, ειδικά για τις βραδινές ώρες που ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά θα είναι αυξημένοι προκειμένου να μην υπάρξουν συγκεντρώσεις που θα μπορούσαν να «συνεισφέρουν» στη διασπορά του κορωνοϊού. Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν την αναστολή των δρομολογίων των  Μέσων Μεταφοράς, το κλείσιμο των σταθμών του μετρό από τις 18:00 έως τις 21:00, ακόμη και το κλείσιμο των κεντρικών οδικών αρτηριών του Λεκανοπεδίου ώστε να μην μπορούν να κινηθούν οι πολίτες από τις 22:00 και μετά.

Επίσης, εφόσον χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν τα drones για να επιτηρηθούν συγκεκριμένες περιοχές. Την ίδια ώρα, περίπου 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους για σαρωτικούς ελέγχους σε όλους τους δρόμους, στα διόδια, στις εισόδους και τις εξόδους των πόλεων και σε σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments