Ελλάδα

Κίνηση έκπληξη ο Κωτσόβολος

Κίνηση έκπληξη ο Κωτσόβολος
Κωτσόβολος: Αν και έχει ισχυρούς ανταγωνιστές, δεν διστάζει να τολμήσει.

Άμεσα διαθέσιμα 100 παιχνίδια και με τη μέθοδο του click away παρέχει ο Κωτσόβολος, βαδίζοντας στα… χνάρια των Jumboκαι του Μουστάκα. Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις μια ημέρα και πολλοί κάνουν τις αγορές της τελευταίας ημέρας για αύριο ενώ ακολουθούν κι άλλες εορταστικές ημέρες με γονείς, νονούς και συγγενείς να θέλουν να σκορπίσουν χαμόγελα στα παιδιά. Και τι καλύτερο από τα παιχνίδια;

Έτσι, η εταιρεία αρχίζει να πουλάει με click away τα παραδοσιακά παιχνίδια για την περίοδο των Χριστουγέννων, πέρα από κονσόλες και ηλεκτρονικά, αν και απέναντί της έχει ισχυρούς ανταγωνιστές όπως τα Jumbo και τον Μουστάκα, οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα παράδοσης των προϊόντων τους είτε με κούριερ είτε με click away.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα ο Κωτσόβολος διατίθενται εκατό επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με τη μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων. Μάλιστα, διευκρινίζει ότι η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη εντός είκοσι λεπτών ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι αφορά παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιριών όπως Hasbro, Mattel, Playmobil, Lego, AS Company κ.α..

Πώς λειτουργεί το click away;

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν επιτρέπεται η λειτουργία του λιανεμπορίου μα κατ’ εξαίρεση, από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και έως τις 7 Ιανουαρίου, επιτρέπεται η μετάβαση του πελάτη στο κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας του για να αποφορτιστεί όγκος παραδόσεων στις ταχυμεταφορές.

Η προαγορά του προϊόντος, δηλαδή η ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία είναι υποχρεωτική, ενώ η παραλαβή γίνεται από ένα και μόνο άτομο. Για την παραλαβή ο πελάτης πρέπει να έχει έγγραφο αποδεικτικό της αγοράς από την επιχείρηση μέσω e-mail και να αναφέρει την επωνυμία, τη διεύθυνση και το ΑΦΜ της επιχείρησης, καθώς και την ακριβή ώρα παραλαβής. Ταυτόχρονα απαιτείται και αποστολή μηνύματος με τον κωδικό 2.

Η παραλαβή γίνεται από την είσοδο του καταστήματος, δηλαδή ο πελάτης δεν εισέρχεται στο κατάστημα και η πληρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και με POS. Μεταξύ των πελατών πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρα, ενώ στην ουρά μπορούν να βρίσκονται μέχρι 9 άτομα.

Η παραλαβή από τα καταστήματα δεν επιτρέπεται στην περίπτωση καταστημάτων που βρίσκονται μέσα σε κλειστά εμπορικά κέντρα ή που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος». Όσο αφορά τις μετακινήσεις, για παραλαβή παραγγελίας επιτρέπεται η μετακίνηση εντός της ίδιας περιφέρειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments