Lifestyle

Μαρία Αντωνά: Σκέτη απόλαυση η παρουσιάστρια που σαγηνεύει με την ομορφιά της

Μαρία Αντωνά: Σκέτη απόλαυση η παρουσιάστρια που σαγηνεύει με την ομορφιά της
Μαρία Αντωνά: Βάζει... υποψηφιότητα για το next big thing της εγχώριας σόουμπιζ.

Η Μαρία Αντωνά είναι το κορίτσι του Τζόκερ που τέρπει όποιον την κοιτάει με τη βελούδινη φωνή της και την εκπληκτική ομορφιά της, ενώ και το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Ραδιοφωνική παραγωγός. DJ. Παρουσιάστρια σε μουσική εκπομπή. Παρουσιάστρια στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ. Μέλος μια πολύ πετυχημένης πρωινής εκπομπής.

Η ίδια έχει δηλώσει φανατική της γυμναστικής, ακούραστη, λαμπερή βάζει… υποψηφιότητα για το next big thing της εγχώριας σόουμπιζ. Το περασμένο καλοκαίρι πάντως, όταν έριξε αυλαία το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη, η παρουσιάστρια προς το τέλος της εκπομπής θέλησε να ανακοινώσει τις αποχωρήσεις που θα είχε στην εκπομπή της.

Ανάμεσά τους και η Μαρία Αντωνά η οποία με μια ανάρτηση της στο Instagram αποχαιρέτησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή. «Δύο υπέροχα χρόνια γεμάτα αγωνία άγχος, τρέξιμο , πρωινό ξύπνημα, χαρές και πολύ έντονα συναισθήματα. Προσπάθησα για το καλύτερο, έδωσα τον εαυτό μου και χαίρομαι που οι άνθρωποι της δουλειάς μου έγιναν φίλοι, φίλοι ζωής. Σας αγαπώ πολύ όλους», είχε γράψει η όμορφη Μαρία.

Μάλιστα, σε αντίθεση με πολλούς DJs, εκείνη το σπούδασε και κυνήγησε το όνειρο. Σε αντίθεση με την σημερινή τάση που θέλει τους DJs να αγοράζουν ένα laptop ή ένα controller και να γίνονται όλα στον αυτόματο πιλότο, «εγώ από την πρώτη στιγμή ήθελα να γίνω πραγματική DJ και να μην κοροϊδέψω κανέναν, να τιμήσω τα χρήματα που μου δίνουν, με σκληρή δουλειά και ώρες τριβής πάνω από τη συσκευή», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο ipop.

«Από τις πρώτες προσκλήσεις που είχα από νυχτερινά μαγαζιά, λόγω της ραδιοφωνικής μου εκπομπής, κατάλαβα πως έπρεπε να λειτουργήσω σαν άντρας dj! Να γίνω επαγγελματίας και να μην αρκεστώ μόνο στην εικόνα μου . Το ευτύχημα είναι πως το αγάπησα από την πρώτη στιγμή καθώς ήταν ο ιδανικός τρόπος για μένα να εκφραστώ, να μοιραστώ με τον κόσμο μουσική και συναισθήματα», είχε προσθέσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments