Video

Marvel: Έκανε τους νοσηλευτές υπερήρωες σε comic

Marvel: Έκανε τους νοσηλευτές υπερήρωες σε comic
Marvel: Η γνωστή εταιρία θέλησε να τιμήσει τους ήρωες της εποχής μας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Η πανδημία του κορωνοϊόυ βρίσκεται στη ζωή μας για κάτι λιγότερο από έναν χρόνο. Από την πρώτη στιγμή αυτοί που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή είναι οι γιατροί και νοσηλευτές. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αγορά ανοίγει και κλείνει, τα lockdown ξεκινάνε και σταματάνε, αλλά οι υγειονομικοί παραμένουν στον αγώνα. Σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι του υγειονομικού προσωπικού έχουν χαρακτηριστεί ήρωες από τις κυβερνήσεις, αλλά και τον απλό κόσμο.

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει να φτιάχνει ήρωες αυτή είναι σίγουρα η Marvel. Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές εταιρίες Comics. Οι ιστορίες της έχουν γίνει ταινίες και σειρές με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σίγουρα οι κατάλληλοι για να φτιάξουν νέους ήρωες σε λευκές σελίδες. Η επιλογή τους είναι να τιμήσουν τους ήρωες της εποχής μας. Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά μάχη με τον κορωνοϊό.

Οι ήρωες της εποχής μας γίνονται comic

Το comic True Nurse Stories θέλοντας να τιμήσει όλη αυτή τη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων κάνει focus στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες και τον ηρωισμό τους. Οι χαρακτήρες αντιστοιχούν σε εμπειρίες πραγματικών ανθρώπων από τα 13 νοσοκομεία του AHN στη Δυτική Πενσιλβάνια.

Ο Jessi Showalter που εργάζεται στο Νοσοκομείο West Penn, είναι ένας από τους νοσηλευτές που εμφανίζονται στα comics σύμφωνα με το KDKA. «Σκέφτομαι ότι γιατί εγώ; Δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο – Απλώς έρχομαι εδώ και κάνω αυτό που αγαπώ κάθε μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω τους ασθενείς μου. Αν αυτό με κάνει ήρωα, μετά υποθέτω ότι ναι με κάνει ήρωα».

Οι νοσηλευτές ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη αυτή ενώ οι διοργανωτές δήλωσαν: «Είμαστε τόσο περήφανοι γι ‘αυτούς και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουν πόσο εκτιμούμε την εξαιρετική δουλειά τους. Ελπίζουμε ότι όταν βλέπουν τους εαυτούς τους ως πραγματικούς σούπερ ήρωες της Marvel Comics, μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να κοιτάξουν πίσω με υπερηφάνεια την εξαιρετική δουλειά τους και τη συμπόνοια που έδειξαν σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για τις κοινότητές μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments