Ελλάδα

Rapid test: Άρχισαν να στέλνονται τα sms σε όσους έχουν επιλεγεί για την δωρεάν εξέταση

Rapid test: Άρχισαν να στέλνονται τα sms σε όσους έχουν επιλεγεί για την δωρεάν εξέταση
Rapid test: Sms με τα στοιχεία του ραντεβού για την διενέργεια της εξέτασης έχουν αρχίσει να δέχονται όσοι έκαναν αίτηση.

Όσοι δήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο για κορωνοϊό θα αρχίσουν σταδιακά να λαμβάνουν sms που θα επιβεβαιώνει το ραντεβού τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν μήνυμα με το μοναδικό κωδικό επαλήθευσης προκειμένου να μεταβούν σε προκαθορισμένο σημείο για να ελεγχθούν. Στο SMS περιλαμβάνεται επίσης η ώρα και η ημέρα του ραντεβού.

Δείτε το SMS

Ο μοναδικός κωδικός πρόσκλησης θα πρέπει να επιδειχθεί στο υγειονομικό προσωπικό την ώρα του ραντεβού και στο συγκεκριμένο κέντρο εξέτασης. Η επιλογή των πολιτών που καλούνται για να κάνουν τον δωρεάν έλεγχο είναι τυχαία και με βάση τη διαθεσιμότητα ανά ταχυδρομικό κώδικα στην περιοχή όπου διαμένουν.

Πώς να κάνετε αίτηση για δωρεάν τεστ

Υπενθυμίζεται ότι όποιος επιθυμεί να κάνει αίτηση για δωρεάν δωρεάν έλεγχο για COVID-19, πρέπει να μπει στην πλατφόρμα testing.gov.gr και να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα.

Όπως επισημαίνει ο ΕΟΔΥ, η συμπλήρωση της φόρμας δεν εξασφαλίζει τεστ, καθώς η επιλογή είναι αποτέλεσμα τυχαιοποίησης. Συμπληρώνοντας τη φόρμα, συμπεριλαμβάνεστε στους υποψήφιους και σε περίπτωση που επιλεγείτε θα λάβετε το SMS στο κινητό σας με την ώρα και τη μέρα του ραντεβού, αλλά και τη διεύθυνση όπου θα πάτε για να κάνετε το τεστ.

Με αυτό το SMS θα μπορείτε και να μετακινηθείτε. Το αποτέλεσμα θα το λάβετε 20 λεπτά μετά την εξέταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments