Διεθνή

Το ποσό που θα πάρει η Μελάνια ως πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Το ποσό που θα πάρει η Μελάνια ως πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ
Μελάνια Τραμπ: Μετακομίζει από τον Λευκό Οίκο και προσπαθεί να σχεδιάσει το μέλλον της.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες της μετακόμισης από τον Λευκό Οίκο με την Μελάνια Τραμπ να επιβλέπει τις εργασίες. Τουλάχιστον αυτό αφήνεται να βγει προς τα έξω. Όπως αναφέρει το CNN, η για λίγες μέρες ακόμα, πρώτη Κυρία της Αμερικής «αδειάζει» την προεδρική κατοικία.

Το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ποια αντικείμενα θα μεταφερθούν στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι θα μεταφερθεί σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου σκοπεύει να αποσυρθεί ο Τραμπ μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο. Ήδη, πάντως, όπως αναφέρουν πηγές από τον Λευκό Οίκο, έχει ξεκινήσει η διαδικασία απογραφής των προσωπικών αντικειμένων και των επίπλων που ανήκουν στο προεδρικό ζεύγος και τα οποία θα πάρουν μαζί τους.

Το ποσό για την πρώην πρώτη Κυρία

“Απλώς, θέλει να πάει σπίτι της”, ανέφερε πριν από λίγες εβδομάδες μια πηγή κοντά στη Μελάνια Τραμπ. Ωστόσο δεν την ενδιαφέρει μόνο αυτό, αφού η απερχόμενη πρώτη κυρία θέλει να αποκτήσει μια αυτονομία και να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ζωής μετά τον Λευκό Οίκο. Είναι όμως κάτι τέτοιο εφικτό;

Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως γράφει το thetoc.gr, η Μελάνια Τραμπ θέλησε να μάθει τι δικαιούται σαν πρώην πρώτη Κυρία. Η απάντηση μάλλον την απογοήτευσε. Ναι μεν δικαιούται ένα ποσό, αλλά ούτε μεγάλο είναι ούτε μπορεί να το έχει έτσι κι αλλιώς, καθώς πρέπει να τηρείται ένας όρος για να το λάβει.

Το κονδύλι που προβλέπει ο Λευκός Οίκος για την πρώτη κυρία είναι ένα πενιχρό ποσό της τάξης των 20.000 ανά έτος. Και επίσης το ποσό αυτό μπορεί να το εισπράξει η πρώην πρώτη κυρία μόνον εφόσον… μείνει χήρα.

Αν υπολογίσουμε ότι μόνο οι γόβες της Μελάνια κοστίζουν 600 ευρώ το ζευγάρι, αυτό το ποσό δεν της φτάνει ούτε για τα παπούτσια της χρονιάς.

Μελάνια Τραμπ εναντίον Ιβάνκα Τραμπ

Την ίδια ώρα, μια πρώην έμπιστή της, η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ ή αλλιώς “Στρατηγός Γουίνστον”, όπως είναι το παρατσούκλι που της έδωσε η μέντοράς της Άννα Γουίντουρ, έχει κάνει νέες αποκαλύψεις για τις πολύ κακές σχέσεις της Μελάνια Τραμπ με την κόρη του συζύγου της Ιβάνκα.

Στο βιβλίο με τίτλο “Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady”. Σε αυτό αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης Μελάνια και Ιβάνκα κατά τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης Ντόναλντ Τραμπ.

Επιβεβαιώνοντας αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι δηλαδή οι δύο γυναίκες δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις, αποκαλύπτει ότι η Μελάνια Τραμπ είχε αποκαλέσει την Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ “φίδια”, επειδή ήταν διατεθειμένοι να κάνουν οτιδήποτε για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments