Ελλάδα

Πυροβολισμοί Μέγαρα: Δέκα τραυματίες – Από τροχαίο ξεκίνησε η σύρραξη

Πυροβολισμοί Μέγαρα: Δέκα τραυματίες – Από τροχαίο ξεκίνησε η σύρραξη
Πυροβολισμοί Μέγαρα: Τουλάχιστον δέκα είναι οι τραυματίες από την ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι δύο σοβαρά. Αποχώρησε η αστυνομία από την περιοχή.

Δέκα τραυματίες είναι ο απολογισμός της σύρραξης σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά από τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας που ενεπλάκησαν δύο οικογένειες.

Στη συνέχεια, έβγαλαν καραμπίνες και αντάλλαξαν πυροβολισμούς. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, ενώ οι δύο εξ αυτών νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα. Έπειτα, ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στον καταυλισμό, στην οποία συμμετέχουν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, τα ΕΚΑΜ, καθώς και άνδρες των ΜΑΤ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της επιχείρησης δύο ένοπλοι ταμπουρώθηκαν σε σπίτι στον καταυλισμό ώστε να μην συλληφθούν. Ο καταυλισμός αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και αποχώρησαν λίγη αργότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments