Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Η κοκκινομάλλα της καρδιάς μας έγινε 36 και το γιόρτασε δεόντως

Μαίρη Συνατσάκη: Η κοκκινομάλλα της καρδιάς μας έγινε 36 και το γιόρτασε δεόντως
Μαίρη Συνατσάκη: Η αγαπημένη παρουσιάστρια νιώθει πιο έφηβη από ποτέ.

Γενέθλια είχε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη και το γιόρταζε με την ψυχή της έχοντας στο πλάι της τους πολύ αγαπημένους ανθρώπους της. Η λατρεμένη παρουσιάστρια, που έγινε 36 ετών, νιώθει τυχερή για τη χρονιά που έζησε και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μια φωτογραφία.

Στο βίντεο που έφτιαξε συμπεριέλαβε διάφορες στιγμές από τη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, άλλες χαρούμενες και άλλες λυπημένες. Μάλιστα, το βίντεο με ένα τραγούδι από έναν καινούργιο καλλιτέχνη με το ψευδώνυμο “Αφανής Ήρωας” και έγραψε τα εξής: “Είναι λένε τα γενέθλια η προσωπική πρωτοχρονιά του καθενός.Και ΤΙ χρονιά η φετινή ε; Βρήκα όλες αυτές τις στιγμές διάσπαρτες στο κινητό μου. Πράγματα που ανέβασα, που έστειλα στους φίλους μου, που απλά έβγαλα βίντεο για να τα κρατήσω ζωντανά λίγο παραπάνω. Όσα γυρίζουν την δική μου γη, είναι εδώ. Οι άνθρωποί μου, είναι εδώ… Για τα γέλια, τις αγκαλιές, τα κλάματα, τα μαθήματα, είναι εδώ! Για την χρονιά που έζησα είμαι τυχερή. Για όσα θα έρθουν, ανυπόμονη. Στο τώρα είμαι ήρεμη. Όσα γίνονται είναι ο δρόμος μας. Διαβάζω ήδη τις ευχές σας… σας ευγνωμονώ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Στη φωτογραφία μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα της και ευχαρίστησε δημόσια τους διαδικτυακούς φίλους της για τις ευχές.

«Με έναν γρήγορο υπολογισμό οι 36αρες είναι σαν δυο 18άρες. Έξτρα πολλή εφηβεία μαζεμένη δηλαδή και παραπανίσια ενηλικίωση. [ Επιβεβαιώνω. Ισχύει. ] Το τι ωραίες ευχές μου έχετε στείλει, δεν περιγράφεται! Γράψατε πράγματα, όμορφα και ουσιαστικά! Δεν με ξεπετάξατε! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Είσαστε πλούτος και εύχομαι σε όλους υγεία, υγεία, υγεία και φτου ξελευτερία! Πι.Ες. Η τούρτα μου; Οι πολύ προσεκτικοί το πιάσατε ε;!;!; μαιρεμετάκια φορ έβερ».

Την Μαίρη Συνατσάκη τη γνωρίσαμε το 2005 από τα MAD.

Η πρώτη της δουλειά εκεί ήταν η εκπομπή “Playroom” (2005-2006) ενώ ακολούθησαν οι εκπομπές “Yours Space” (2007) με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο kai Αλέξανδρο Συμηριώτη, “MAD Day Live” (2008 – 2012) και άλλες, με τελευταία το “Homemade” (2012 – 2014).

Ενδιάμεσα, όσα χρόνια εργάζονταν για το MAD, ξεκίνησε και η παρουσία της σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Elatte” (2010) όπου παρουσίαζε η Ράνια Θρασκιά. Το 2011, ανέλαβε την παρουσίαση του green room στο show Dancing with the stars με κεντρική παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το κανάλι MEGA, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής “Πρωινό mou” με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά αλλά και παρουσιάζοντας το παιχνίδι μαγειρικής “Master Chef 2”. Το 2013, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Dancing with the stars 3 ενώ τη σεζόν 2014-2015 συνεργάστηκε ξανά με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή “Το Πρωινό”. Παράλληλα, το 2015, παρουσίασε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ελληνικό τελικό της Eurovision στη ΝΕΡΙΤ.

Τη σεζόν 2015-2016 ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής του ΑΝΤ1, “Spata Live” μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η οποία όμως κόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Έπειτα, υπέγραψε συμβόλαιο για μια σεζόν με τον ALPHA και παρουσίασε μαζί με τους Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη την εκπομπή “Ξαναδέστε τους”, η οποία όμως διεκόπη επίσης σύντομα. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη το σόου “MadWalk – The Fashion Music Project” ενώ το 2018, ανέλαβε ξανά τη παρουσίαση του ίδιου σόου, αυτή τη φορά μαζί με τον Χρήστο Μάστορα. Τον Νοέμβριο του 2020, εμφανίστηκε ως καλεσμένη art director στο Greece’s Next Top Model μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου για τη διαφήμιση της εταιρίας τους, Project S.O.M.A.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments