Ελλάδα

Ρόδος μαχαίρωμα: Σοκ – 12χρονος μαχαίρωσε την 11χρονη αδελφή του

Ρόδος μαχαίρωμα: Σοκ – 12χρονος μαχαίρωσε την 11χρονη αδελφή του
Ρόδος μαχαίρωμα: Ο Εισαγγελέας αφαίρεσε από τον 45χρονο πατέρα των δύο παιδιών την επιμέλεια μετά το θλιβερό περιστατικό.

Μια σοκαριστική είδηση έγινε γνωστή στη Ρόδο. Ένας 12χρονος μαχαίρωσε την 11χρονη αδελφή του. Στην υπόθεση έχει επέμβει και ο Εισαγγελέας, αφαιρώντας την επιμέλεια των παιδιών από τον 45χρονο πατέρα τους. Τι συνέβη;

Τα δύο ανήλικα παιδιά έμειναν για αρκετή ώρα χωρίς κάποιος να τα φυλάει, όταν το αγόρι άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε σοβαρό χτύπημα στο πόδι της αδελφής του χωρίς λόγο και αιτία. Με διάταξη που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών αφαιρέθηκε από τον 45χρονο πατέρα, κάτοικο της Ρόδου, η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, το κοριτσάκι νοσηλεύτηκε για ένα 3ήμερο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και παραμένει στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων προς φύλαξη. Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το 12χρονο αγόρι επιδεικνύει αδικαιολόγητη οργή και έχει ανατεθεί σε παιδοψυχολόγο η παροχή βοήθειας.

Ο πατέρας έχει αναθέσει σε δικηγόρο να προσβάλει τη διάταξη του Εισαγγελέα μέσω της οποίας του αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δύο παιδιών του μετά από το ανησυχητικό περιστατικό με τα δύο αδέρφια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments