Lifestyle

Δέσποινα Ολυμπίου: Αποκάλυψη που σοκάρει – «Απέβαλα στη σκηνή του J2US»

Δέσποινα Ολυμπίου: Αποκάλυψη που σοκάρει – «Απέβαλα στη σκηνή του J2US»
Δέσποινα Ολυμπίου: Η τραγουδίστρια σόκαρε φίλους και τηλεθεατές με ό, τι αποκάλυψε.

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η Δέσποινα Ολυμπίου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε ότι απέβαλε πάνω στη σκηνή του J2US. H Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αποβολή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι απέβαλε την στιγμή που τραγουδούσε στο πλατό του μουσικού διαγωνισμού – παιχνιδιού. «Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση», περιέγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο γνωστό show και για την συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο. «Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι.

Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα», δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος είχαν κάνει ανάρτηση όπου ευχαριστούσαν για την στήριξη στο J2US. «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη κ την αγάπη σας. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι κ μια μοναδική εμπειρία στο παιχνίδι του @j2us_gr @just_the_2_of_us_opentv @nkoklonis καλή συνέχεια ,πάντα με επιτυχίες κ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Όλοι οι συνεργάτες σου είναι αξιόλογοι κ με έκαναν να αισθανθώ οικεία , όμορφα κ αγαπησιάρικα. Θα τα ξαναπούμε τραγουδιστά στο τελευταίο επεισόδιο. Μέχρι τότε να διασκεδάζετε όλοι μέσα από τη δουλειά σας κ μέσα από την πολύτιμη προσφορά που έχει η διαδρομή αυτή», ανέφεραν.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments