Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για τη νέα χρονιά

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για τη νέα χρονιά
Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν μία απόφαση ρίσκο για τον ΣΚΑΪ που θα κριθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ ήταν ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να επενδύσει σε μία ψυχαγωγική εκπομπή, κάνοντας στροφή στην έως τότε στρατηγική του και να εμπιστευτεί την ξανθιά παρουσιάστρια από την Κρήτη που εγκαταστάθηκε τελικά στην Αθήνα.

Το «Love it» έκανε πρεμιέρα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό. Η συγκεκριμένη ζώνη εξάλλου φέτος είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό καθώς ήταν πολλοί οι σταθμοί που αποφάσισαν να έχουν πρωινό.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση, η Ιωάννα Μαλέσκου μετονομάστηκε σε Μενεγάκη της Κρήτης, και οι συγκρίσεις έπαιρναν και έδιναν, με την ίδια να δηλώνει πάντως ότι θέλει οι τηλεθεατές να την ξεχωρίσουν για την δική της προσωπικότητα.

Παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις της εκπομπής δεν ήταν οι καλύτερες στην αρχή της σεζόν, το «Love it» έχει αρχίσει και σταθεροποιείται. Όπως αναφέρει το nassosblog.gr η σταθεροποίηση της εκπομπής σε διψήφιες επιδόσεις έχουν δώσει αέρα αισιοδοξίας στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που την βλέπουν πλέον με άλλο μάτι.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι θέλει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν. Μάλιστα αναφέρει ότι επιθυμία των ανθρώπων του σταθμού είναι να αναλάβει τη ζώνη 10-1 με αρκετές αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο πάνελ.

Όπως τονίζεται καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα παίξουν οι επόμενοι δύο μήνες και η πορεία της εκπομπής σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει την Πρέβεζα. Η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα και είναι 31 ετών. Σπούδασε παιδαγωγικό στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πήγε στην Κρήτη για να εργαστεί ως δασκάλα. Συνήθως εργαζόταν σε χωριά του Νομού Ηρακλείου, άλλα ήταν και για ένα χρόνο στο Ρέθυμνο όπου έκανε παράλληλη στήριξη.

Σύμφωνα με το happytv.gr, το 2013 που πρωτοπήγε στο νησί, της πρότειναν να συμμετάσχει στα καλλιστεία και συγκεκριμένα στον 34ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Έτσι αφού κέρδισε τον τίτλο της Β’ αναπληρωματική Miss Κρήτη, την καλούσαν σε διάφορες εκπομπές. Μία από τις εκπομπές αυτές ήταν και η εκπομπή που παρουσίαζε αργότερα και η ίδια το “Καλό μεσημέρι”. Στη συνέχεια άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση.

Αρχικά παράλληλα με την εβδομαδιαία της εκπομπή εργαζόταν και ως δασκάλα. Όταν όμως ξεκίνησε την καθημερινή της εκπομπή, παραιτήθηκε. Δεν αποκλείει το να επιστρέψει στην εκπαίδευση σε μεγαλύτερη ηλικία. Η Ιωάννα είναι σχεδόν 5 χρόνια σε σχέση. Ο σύντροφος της είναι από την Κρήτη και τον πρώτο καιρό ήταν φίλοι. Η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση. Ο σύντροφος της φτιάχνει μηχανήματα για νοσοκομεία.

Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε στην Κρήτη ήταν το “My forma” και ήταν μια δική της ιδέα. Όλοι την αποκαλούν ως “Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Το θεωρεί τιμητικό. Το 2020 η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή της χρονιάς και από το Κρήτη TV πηγαίνει στον ΣΚΑΪ.

Σε παλιότερη συνέντευξη έχει πει πως γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα την κάθε φορά. Τρώει τα πάντα άλλα με μέτρο και στη διατροφή της έχει πάντα πρωτεΐνη. Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά ο οποίος προέβαλε αποσπασματικά βίντεο από την εκπομπή της που ονομαζόταν “Καλό μεσημέρι”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments