Lifestyle

Jennifer Aniston: Δίχασε το twitter με δημοσίευσή της για την πανδημία

Jennifer Aniston: Δίχασε το twitter με δημοσίευσή της για την πανδημία
Jennifer Aniston: Ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει εμφύλιος στους followers της ηθοποιού.

Μια εορταστική δημοσίευση της Τζένιφερ Άνιστον στα social media έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης στους χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύων, προκαλώντας ταυτόχρονα αντιδράσεις και κατηγορίες στο πρόσωπο της ηθοποιού. Συγκεκριμένα, η 51χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός αναμνηστικού στολιδιού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έγραφε: «Η πρώτη μας πανδημία 2020″.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την καταδικάσουν κατηγορώντας την λίγο πολύ για ελαφρότητα απέναντι στην δύσκολη κατάσταση που περνάει η ανθρωπότητα. Τα σχόλια που δέχτηκε, έκαναν λόγο για ειρωνεία από τη μεριά της ηθοποιού και ανέφεραν πως δεν θα έπρεπε να θεωρείται «επέτειος» ο ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας.

Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν, αναφέροντας πως το ζήτημα έλαβε χωρίς λόγο τεράστιες διαστάσεις και πως δεν είναι σαφές αν πρόκειται για στολίδι στο δικό της σπίτι ή αν ήταν καλεσμένη κάπου αλλού. Επίσης, οι θαυμαστές της μοιράστηκαν προηγούμενες αναρτήσεις της σχετικά με την πανδημία, όταν ζητούσε από τον κόσμο να στηρίξουν τις μικρές επιχειρήσεις που περνούσαν δύσκολα λόγω του lockdown.

Θα μπορούσε το νόημα να είναι πιο «βαθύ»

Αυτό που δεν απασχόλησε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων – και δεν γνωρίζουμε αν όντως απασχόλησε και την ηθοποιό του Χόλυγουντ – είναι το βαθύτερο νόημα που μπορεί να κρύβει αυτή η φράση. Είναι αλήθεια ότι η πανδημία του κορωνοϊού είναι όντως η πρώτη πανδημία της γενιάς μας, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες. Αυτό δηλώνει με βεβαιότητα ο ΠΟΥ, που καλεί τα κράτη παγκόσμια να προετοιμαστούν για τους ιούς που πρόκειται να έρθουν.

Συγκεκριμένα ο  Μάικλ Ράιαν, υπεύθυνος του Οργανισμού για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων, προειδοποίησε ότι ο κορωνοϊός παρά την σοβαρότητά του είναι «ένα σήμα συναγερμού».

Στην τελευταία, για το 2020, συνέντευξη επισήμανε πως «αυτή η πανδημία ήταν πολύ σκληρή. Εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλον τον κόσμο και έπληξε κάθε γωνιά του πλανήτη, όμως δεν είναι κατ’ ανάγκη η χειρότερη» και αν και παραδέχτηκε ότι ο νέος κορονοϊός μεταδίδεται πολύ εύκολα και σκοτώνει ανθρώπους, σημείωσε πως «το ποσοστό θνησιμότητας είναι σχετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλες ασθένειες». Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε πως ο κόσμος θα πρέπει «να προετοιμαστεί στο μέλλον για κάτι που θα είναι ίσως ακόμη χειρότερο».

Επομένως η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί να μην έδειξε έλλειψη ευαισθησίας για την πανδημία, αλλά να γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να έχουμε κι άλλες πανδημίες στο μέλλον. Μπορεί και όχι. Πάντως μάλλον αυτή θα είναι η πρώτη μας πανδημία και το χριστουγεννιάτικο στολίδι έλεγε έτσι κι αλλιώς την αλήθεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments