Διεθνή

Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Baby Yoda σε βίντεο

Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Baby Yoda σε βίντεο
Ο πιο cute χαρακτήρας σειράς πρωταγωνιστής σε ένα βίντεο μαζί με τον δημιουργό του.

Ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ κοινοποίησε στο Twitter ένα βίντεο, στο οποίο παίζει κιθάρα για το Παιδί /Γκρόγκου – γνωστό στις λεγεώνες θαυμαστών ως Baby Yoda – στα γυρίσματα της σειράς του Disney + «The Mandalorian». «Εδώ είναι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους εκείνους που με ρώτησαν πώς είναι να κάνω παρέα με το Baby Yoda στα γυρίσματα του #TheMandalorian #TheTragedy. Ρίξτε μια ματιά στη #DisneyGallery για περισσότερα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια!» έγραψε ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Στο βίντεο ο Αμερικανός σκηνοθέτης παίζει κιθάρα και ο αξιολάτρευτος χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς φαντασίας του σύμπαντος του Star Wars χαμογελάει, κουνάει τα αυτιά του και γέρνει το κεφάλι υπό τους ήχους της μουσικής. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς The Mandalorian με πρωταγωνιστή τον Πέντρο Πασκάλ ολοκληρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου με αποθεωτικές κρητικές. Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ σκηνοθέτησε το έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς και ήταν επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

Λίγα λόγια για το Mandalorian

Η πλατφόρμα Disney+ μπήκε πολύ δυναμικά στον χώρο των streaming υπηρεσιών με το πλούσιο περιεχόμενό της και πλέον έχει έναν παραπάνω λόγο για να χαίρεται αφού η spinoff σειρά του Star Wars “Τhe Mandalorian“, είναι και επίσημα η No1 σειρά σε streaming στην Αμερική.

Σύμφωνα με την έκθεση της Parrott Analytics (πλατφόρμα μέτρησης που καταγράφει την παγκόσμια ζήτηση για τηλεοπτικό περιεχόμενο σε κάθε υπηρεσία ανά χώρα), το Mandalorian συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατομμύρια δηλώσεις ζήτησης από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου, ξεπερνώντας την τρίτη σεζόν του Stranger Things, η οποία συγκέντρωσε 81 εκατομμύρια. Εκπρόσωπος της Parrot εξήγησε ότι ενώ η ζήτηση είναι μια μέτρηση που δεν πρέπει να συγχέεται με τους αριθμούς συνδρομητών, αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη ότι η σειρά προκάλεσε αμέτρητες εγγραφές στην πλατφόρμα.

ορήσει μόνο τα πρώτα τρία επεισόδια της σεζόν, αλλά ο κόσμος έχει εντυπωσιαστεί. Στο RottenTomatoes έχει συγκεντρώσει σκορ 90% και στο IMDb έχει ξεπεράσει το 9 σε βαθμολογία. Στην υπόθεση της σειράς, μετά τις ιστορίες του Jango και του Boba Fett, ένας άλλος πολεμιστής αναδύεται στο σύμπαν του Star Wars. Το Mandalorian διεξάγεται μετά την πτώση της αυτοκρατορίας, και πριν από την εμφάνιση της First Order. Παρακολουθούμε της περιπέτειες και τα ταξίδια ενός μοναχικού πολεμιστή στις εξωτερικές περιοχές του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments