Lifestyle

Έλενα Αμανατίδου: Η καλλονή αδελφή της πρώην παίκτριας του GNTM σε συγκλονιστικές πόζες

Έλενα Αμανατίδου: Η καλλονή αδελφή της πρώην παίκτριας του GNTM σε συγκλονιστικές πόζες
Έλενα Αμανατίδου: Είναι έναν χρόνο μικρότερη από την Άννα και αν της δει κανείς θα πιστέψει σίγουρα πως είναι δίδυμες.

Η αδελφή της Άννας Αμανατίδου, Έλενα, είναι μια καλλονή, ακριβώς όπως και η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Greece Next Top Model η οποία κατάφερε να φθάσει στην τετράδα του GNTM αν και αποχώρησε λίγο πριν… πιει νερό. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Άννα Αμανατίδου μπήκε από την αρχή στο στόχαστρο της τριάδας της φωτιάς.

Μια παλιά γνωριμία με μια από αυτές, τη Μέγκι Ντρίο και μια προσωπική κόντρα όπως φαίνεται, ήταν η αρχή για να μπει στο μάτι τους και να μην την αφήσουν ήσυχυ. Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου πάντως διατείνονται ότι η Άννα Αμανατίδου δεν είναι αυτό που δείχνει αν και η Μικαέλα Φωτιάδου ξεχώρισε τη θέση της λέγοντας ξεκάθαρα ότι σε ό,τι αφορά την Άννα Αμανατίδου είχε παρασυρθεί από τις υπόλοιπες.

Η Άννα λοιπόν, έχει μια μικρή αδελφή, η οποία εκτός από πολύ όμορφη, είναι και κορμάρα. Η Έλενα Αμανατίδου είναι έναν χρόνο μικρότερη από την Άννα και αν της δει κανείς θα πιστέψει σίγουρα πως είναι δίδυμες. Μοιάζουν πάρα πολύ και η Έλενα είναι εξίσου όμορφη με την αδελφή της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM πάντως, μοιράζεται μαζί με τους χιλιάδες ακολούθους της αρκετά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της μαζί με την αδελφή της, Έλενα Αμανατίδου, με την οποία είναι αχώριστες. Κάνουν τις βόλτες τους, κάνουν χιουμοριστικά βίντεο, γυμνάζονται και γενικότερα περνούν πολύ χρόνο μαζί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments