Video

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω βγει ραντεβού μέσω Facebook

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω βγει ραντεβού μέσω Facebook
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Με νέο ανανεωμένου λουκ μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εκτός από πολύ καλή ηθοποιός είναι και ένα ακομπλεξάριστο άτομο που δεν διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται. Με το νέο της λουκ είναι ακόμα πιο στιλάτη και γοητευτική. Τα μαλλιά της πλέον είναι κομμένα κοντά και η αλήθεια είναι πως της πάνε πολύ. Πάντα σικάτη και χαμογελαστή η ηθοποιός μπήκε στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου, και μίλησε για όλα.

Άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την απόφασή της να συνεχίσει τις σπουδές της στην Θεολογία που είχε αφήσει χρόνια, για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε, για την οικογένειά της και άλλες προσωπικές της εμπειρίες και πεποιθήσεις για τα επαγγελματικά, τις σχέσεις και όχι μόνο. Ακόμα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει τολμήσει να βγει ραντεβού μέσω Facebook δύο φορές και όπως αναφέρει δεν ήταν ό, τι καλύτερο.

Η αγαπημένη ηθοποιός  δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχει μεγάλη διαφορά το ίντερνετ από το ζωντανό. Οι καινούριες γενιές δεν το έχει αυτό. Δεν θα γνώριζα πια άνθρωπο από τα media. Στην αρχή με το Facebook έχω βγει δυο φορές ραντεβού. Ήρθα προ μεγάλης εκπλήξεως. Ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα. Δεν ερωτεύεσαι την εικόνα αλλά την προσωπική γοητεία».

Όσο για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξομολογήθηκε: «Έφτασα στο σημείο του γάμου. Ότι δινόταν σαν νόρμα συνειδητοποιούσα ότι δεν ήμουν γι αυτό. Ήρθα να βρω τον εαυτό μου όχι άντρα για να κάνω παιδιά. Όταν ήταν η ώρα να παντρευτώ ήταν για να κάνω παιδιά, και εγώ δεν ήθελα».

Δείτε όσα είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην εξομολόγησή της στην Σίσσυ Χρηστίδου

 

Γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Εκτός από ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι επίσης συγγραφέας και σκηνοθέτρια παραστάσεων για παιδιά με αναπηρίες σε συνεργασία με το κέντρο αποθεραπείας παιδιών με αισθητικό-κινητικές διαταραχές «Κιβωτός». Επίσης, έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός σε πολλούς αθηναϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments