Video

Survivor spoiler 3/12: Νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 3/12: Νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler 3/12: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα λόγω Πρωτοχρονιάς, το Survivor επιστρέφει σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τον ΣΚΑΙ να δίνει στη δημοσιότητα το trailer του επεισοδίου. Σε αυτό ακούγεται ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει την είσοδο δύο νέων παικτών. Στο βίντεο βλέπουμε πως πρόκειται για μία ξανθιά παίκτρια και μία καστανόξανθη, με τον παρουσιαστή να αναφέρει πως η μία θα πάει με την ομάδα των Διασήμων και η άλλη με τους Μαχητές.

Δείτε παρακάτω το trailer:

Ποιες είναι λοιπόν οι δύο κυρίες που ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο;

Η μία είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, η οποία αναμένεται να «ζαλίσει» το ανδρικό κοινό και η άλλη είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος, με το υπέροχο κορμί και την ξεχωριστή ομορφιά, που θα βάλει “φωτιά” στο νησί.

Ποιος είναι ο πρώτος Διάσημος που έφυγε από το ριάλιτι:

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 4 είναι γεγονός. Μια αποχώρηση που σημειώθηκε από την ομάδα των Διασήμων. Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο πρώτο Συμβούλιο, υπήρξε ισοπαλία μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου Κοψιδά και έτσι ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι τέθηκαν αυτομάτως και οι δύο ως υποψήφιοι.

Την Τρίτη ωστόσο οι Διάσημοι έχασαν ξανά την ασυλία στο Survivor 4 και κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα ένα πρόσωπο από την ομάδα τους. Ωστόσο, για ακόμα μία φορά υπήρξε ισοψηφία. Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν και η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης. Το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η πιο δημοφιλής παίκτρια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία υπέδειξε έναν ακόμα παίκτη προς αποχώρηση, επιλέγοντας την Αγγελική Λάμπρη. Τελικά από τους πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor 4 τις λιγότερες θετικές ψήφους είχε ο Μιχάλης Αρναούτης κι έτσι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments