Διεθνή

Tanya Roberts: Πέθανε το κορίτσι του James Bond

Tanya Roberts: Πέθανε το κορίτσι του James Bond
Tanya Roberts: Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, καθώς “έφυγε” η Tanya Roberts, που είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως James Bond, το “A View to a Kill”, στον ρόλο της Stacey Sutton.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Roberts είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα την παραμονή των Χριστουγέννων όταν κατέρρευσε επιστρέφοντας σπίτι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν συνήλθε ποτέ. Σύμφωνα με το TMZ η Roberts δεν είχε κάποια ασθένεια και ο ξαφνικός θάνατός της δεν συνδέεται με τον κορωνοϊό. Ήταν 65 ετών.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Victoria Leigh Blum, και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες την δεκαετία του ’70 και του ’80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985 παίζοντας μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken. Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία “Sheena” η Βασίλισσα της Ζούγκλας. Επίσης, έπαιξε στη σειρά «The Beastmaster» και 41 συνολικά παραγωγές. Ξεχώρισε στην αγαπημένη σειρά «Άγγελοοι του Τσάρλι», αλλά και στο «That 70’s Show». Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή sex symbols της δεκαετίας του ’80, ενώ έγινε μέχρι και Barbie.

Η Victoria Leigh Blum γεννήθηκε το 1955 στο Μπρονξ στη Νέα Υόρκη και είχε ιρλανδική καταγωγή. Φοίτησε στο Actors Studio και ξεκίνησε την καριέρας της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη. Πήρε το όνομα Roberts από τον σύζυγό της με τον οποίο έμειναν παντρεμένοι από το 1974 μέχρι τον θάνατό του το 2006. Η Tanya Roberts ζούσε μόνη στην γειτονιά Hollywood Hills στην Καλιφόρνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments