Video

Ελίφ επεισόδιο 748: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 04/01 – Η Παρλά μισεί πραγματικά τη Ρεϊχάν

Ελίφ επεισόδιο 748: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 04/01 – Η Παρλά μισεί πραγματικά τη Ρεϊχάν
Ελίφ επεισόδιο 748: Ο μεγαλύτερος της φόβος είναι μήπως εξαιτίας της χάσει τον Κερέμ.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα για να πει στη Γιλντίζ πως η μητέρα της είναι στην έπαυλη αλλά πριν προλάβει να μιλήσει έρχεται ο Κερέμ και ζητάει παυσίπονα. Η Ματσιντέ και οι υπόλοιπο μεταφέρουν τη Χουμεϊρά στο δωμάτιο της. Η Παρλά μένει μόνη στο σαλόνι και δεν της αρέσει όσα συμβαίνουν καθώς νιώθει πως η Χουμεϊρά τραβάει όλη την προσοχή.

Θέλει να μιλήσει στη Χουμεϊρά για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν γιατί χρειάζεται τη βοήθεια της για να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ. Αλλά η Χουμεϊρά δεν μπορεί να τη βοηθήσει γιατί είναι άρρωστη. Η Ρεϊχάν δεν βρίσκει παυσίπονα και προσφέρεται να φτιάξει ένα τσάι από βότανα. Η Παρλά επεμβαίνει και λέει πως έχει στην τσάντα της παυσίπονα ενώ διατάζει τη Ρεϊχάν να της ετοιμάσει καφέ.

Η Ρεϊχάν δεν έχει άλλη επιλογή από το να την υπακούσει. Η Ματσιντέ και η Παρλά μιλάνε για τη Χουμεϊρά. Η Παρλά ορκίζεται πως δεν ξέρει τι συμβαίνει στη Χουμεϊρά αλλά υπόσχεται να είναι δίπλα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θεωρεί πως η κρίση που περνάει έχει να κάνει με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Η Ρεϊχάν πηγαίνει καφέ στην Παρλά και τον Κερέμ και ένα φλυτζάνι τσάι. Η Παρλά θυμώνει επειδή της ζήτησε να τους φέρει μόνο καφέ.

Μισεί πραγματικά τη Ρεϊχάν και ο μεγαλύτερος της φόβος είναι μήπως εξαιτίας της χάσει τον Κερέμ. Η Βιλντάν και η Ελίφ είναι στο νέο τους σπίτι και η μικρή ρωτάει για πόσο καιρό θα μείνουν εκεί γιατί θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Βιλντάν της απαντάει πως θα γίνει και αυτό αλλά όχι ακόμα. Η Παρλά μένει άφωνη όταν στον νέο κατάλογο με παπούτσια της εταιρίας βλέπει τη Ρεϊχάν ως μοντέλο. Αυτό είναι κάτι που δεν το είχε φανταστεί να συμβαίνει. Θεωρεί πως η Ρεϊχάν ικέτευσε τον Κερέμ για να συμβεί αυτό.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments