Αθλητισμός

Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε Παναθηναϊκός: Στα άκρα οι σχέσεις του με την Αντβέρπ

Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε Παναθηναϊκός: Στα άκρα οι σχέσεις του με την Αντβέρπ
Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος παίκτης τραβάει στα άκρα τις σχέσεις του με την Αντβέρπ προκειμένου να έρθει στη χώρα μας.

Τα πράγματα στην περίπτωση του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε είναι απλά. Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την Αντβέρπ για να έρθει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει σχετική συμφωνία με τους “πράσινους”. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πιέζει να γίνει η μεταγραφή, αλλά η έντονη επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα τον οδηγεί και σε τραβηγμένες ενέργειες. Μια από αυτή είναι να πάει στο προπονητικό κέντρο με φανέλα άλλης ομάδας!

Για την ακρίβεια ο ακραίος επιθετικός εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της βελγικής ομάδας, φορώντας μία φανέλα της Άντερλεχτ, με τους φύλακες να μένουν άναυδοι με την εμφάνισή του και να μην του επιτρέπουν την είσοδο. Εκείνος προσπάθησε να εισβάλει στο χώρο, βάζοντας κόντρα, και μετά από λίγη ώρα πόζαρε στους φωτογράφους με την χαρακτηριστική χειρονομία του σήματος της νίκης!

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Αντβέρπ δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για την ενέργεια του 24χρονου άσου, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του. Βέβαια η συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να προβληματίζει και τους «πράσινους», αφού ο Ζε επιδεικνύει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια.

Επισκέφτηκε το διαμέρισμα του Λαμκέλ Ζε η αστυνομία…

Τα… επεισόδια δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Λαμκέλ Ζε φέρεται να έγραψε με μαρκαδόρο στο ντουλάπι του στα αποδυτήρια τα λόγια «εδώ είναι του Ζε»! Στο μεταξύ, η αστυνομία αναγκάστηκε να τον επισκεφτεί στο διαμέρισμά του προκειμένου να τον ενημερώσει πως υπάρχει κίνδυνος να του στήσουν… καρτέρι οπαδοί της ομάδας…

Όλα αυτά την ώρα που ο σύλλογος της Αμβέρσας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φρανκ Βερκότερεν για να αντικαταστήσει τον Ιβάν Λέκο, με τον νέο τεχνικό επίσης να μην υπολογίζει τον Ζε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments