Διεθνή

Tanya Roberts: Ανατροπή – Ζει αλλά είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Tanya Roberts: Ανατροπή – Ζει αλλά είναι σε κρίσιμη κατάσταση
Tanya Roberts: Ο εκπρόσωπός της είχε ανακοινώσει τον θάνατό της, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μια απίστευτη ανατροπή υπάρχει με την υπόθεση του θανάτου της Tanya Roberts. Ο ίδιος άνθρωπος, ο εκπρόσωπος της γνωστής ηθοποιού, που ανακοίνωσε πριν από σχεδόν 24 ώρες, το πρωί της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021, ότι είναι νεκρή, έκανε γνωστό πως τελικά ζει.

Χθες είχε δηλώσει ότι η διάσημη ηθοποιός πέθανε ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Ακολούθησαν συλλυπητήρια από γνωστούς, φίλους και θαυμαστές και αφιερώματα στον παγκόσμιο Τύπο για την Tanya Roberts, την ηθοποιό που στάθηκε δίπλα στον Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως James Bond και έπαιξε την Stacey Sutton στο «A View to a Kill».

Όμως, την ώρα που όλοι θρηνούσαν την Tanya Roberts, ο εκπρόσωπός της ανακοίνωσε ότι είναι ακόμη στη ζωή. Ωστόσο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πώς έγινε το λάθος

Ο Μάικ Πίνγκελ είπε ότι εσφαλμένα δήλωσε ότι η Τάνια Ρόμπερτς πέθανε, παρασυρόμενος από όσα του είπε ο σύντροφός της. Σύμφωνα με τον Πίνγκελ, του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Tanya Roberts και του είπαν ότι η ηθοποιός είναι ζωντανή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική. «Δεν είναι καλά τα πράγματα» είπε ο Πίνγκελ στο πρακτορείο PA, σύμφωνα με το BBC.

Μάλιστα, η στιγμή που ο σύντροφος της ηθοποιού δέχεται το τηλεφώνημα από το νοσοκομείο για να του πουν ότι η Tanya Roberts είναι ζωντανή, έγινε σε… live σύνδεση, την ώρα που έδινε συνέντευξη και έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Το μπέρδεμα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο και επί χρόνια φίλο της ηθοποιού έγινε όταν ο εδώ και χρόνια σύντροφός της, Λανς Ο’ Μπράιεν κλήθηκε, την Κυριακή, από το νοσοκομείο γιατί η κατάσταση της Ρόμπερτς παρουσίαζε ραγδαία επιδείνωση και ήταν πολύ πιθανό να φύγει από τη ζωή. Ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο και της κρατούσε το χέρι όταν εκείνη έκλεισε τα μάτια της και πίστεψε (!) ότι πέθανε! Πιστεύοντας αυτό, απλά έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να μιλήσει σε κανέναν από τους γιατρούς, είπε ο ίδιος στο TMZ. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Η Tanya Roberts κατέρρευσε στις 24 Δεκεμβρίου, ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. Εκεί παραμένει, σε κρίσιμη κατάσταση, στην Εντατική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments