Video

Survivor spoiler 6 1: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα

Survivor spoiler 6 1: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα
Survivor spoiler 6 1: Εντάσεις, αποχωρήσεις και ένα πολυπόθητο έπαθλο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να το πάρει.

Νίκη για τους Διάσημους στο χθεσινό επεισόδιο με 10 – 7 έναντι των Μαχητών. Αυτό οδήγησε την ομάδα των «Μπλε» σε μεγάλη ένταση που βγήκε στο συμβούλιο του νησιού. Οι Διάσημοι με την πρώτη ασυλία τους μπορούσαν να παρακολουθούν την απέναντι ομάδα να τρώγεται μεταξύ της. Το πιο δύσκολο κομμάτι για τους Μαχητές ήταν να επιλέξουν τους παίκτες προς αποχώρηση.

Μετά από ένα ντέρμπι στην ψηφοφορία έβγαλαν για πρώτο τους υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα μονομαχήσει με την Αγγελική Λάμπρη και τον “άγνωστο Χ” για μια θέση στον Άγιο Δομίνικο! Ο υποψήφιος προς αποχώρηση μπορεί να είναι ο… καθένας αφού θα κριθεί από τον πιο δυνατό παίκτη της εβδομάδας, μέσα από τις δύο ψηφοφορίες! Θα είναι Μαχητής; Θα είναι διάσημος; Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα.

Αγώνας επάθλου: Ποιος θα κερδίσει

Το σημερινό επεισόδιο επιφυλάσσει έντονες συγκινήσεις, αγωνία και έναν αγώνα επάθλου κλασσικό και αγαπημένο.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε θα επιστρέψουμε σε ένα κλασσικό αγώνισμα Survivor, με δυνατό στίβο μάχη και στόχο!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, εφόσον αυτό γίνει πραγματικότητα τότε θα έχουμε μεγάλο φαβορί τους Μαχητές! Φυσικά αυτή την φορά θα πρέπει να κρατάμε και μια “πισινή” αφού μετά το χθεσινό συμβούλιο το κλίμα στην ομάδα χάλασε και μάλιστα πολύ! Θα καταφέρουν να το αφήσουν πίσω τους και να προχωρήσουν σε μια ακόμα νίκη, μετά την χαμένη χθεσινή ασυλία ή οι Διάσημοι θα κάνουν για πρώτη φορά δύο σερί νίκες στο Survivor 4;

Οι εντάσεις ανεβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και νέες ομάδες δημιουργούνται στις ήδη υπάρχουσες. Η είσοδος των νέων παικτών ήδη έχει αλλάξει τις ισορροπίες, σίγουρα στην ομάδα των Μαχητών αλλά και στων Διασήμων. Από εδώ και πέρα τίποτα δε θα είναι το ίδιο με την συμβίωση στο νησί να καθορίζει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τα αγωνίσματα. Οι αποχωρήσεις θα δημιουργήσουν γκρίνιες και όσοι θεωρούνται «αδύναμοι» παίκτες θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments