Lifestyle

Άννα Πρέλεβιτς: Οι πολυτελείς διακοπές της στο Ντουμπάι

Άννα Πρέλεβιτς: Οι πολυτελείς διακοπές της στο Ντουμπάι
Άννα Πρέλεβιτς: To μοντέλο βρέθηκε στο Ντουμπάι πριν από την Πρωτοχρονιά και απόλαυσε τη βραδινή ζωή της πόλης.

Ανάμεσα στους επώνυμους που επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι, ήταν η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μαζί με την αδερφή της Τέα, ταξίδεψαν στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το μοντέλο, έζησε την εμπειρία στα παράλια του Περσικού Κόλπου, έκανε τατουάζ χένα στα χέρια της, κολύμπησε με δελφίνια και χόρεψε στην έρημο. Η Άννα Πρέλεβιτς βρέθηκε στο Ντουμπάι πριν από την Πρωτοχρονιά και απόλαυσε τη βραδινή ζωή της πόλης.

Στη συνέχεια έκανε road trip στην έρημο και ζωγράφισε τα χέρια της. Ενώ παρέμεινε στο Ντουμπάι όπου και άλλαξε τη χρονιά, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό παντελόνι και ποζάροντας μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της δεν θα μπορούσε να μην ζήσει την εμπειρία της κολύμβησης παρέα με ένα δελφίνι. Η Άννα Πρέλεβιτς γνώρισε την Αμίρα, ένα δελφίνι 4 ετών και η στιγμή ήταν «μαγική».

«Dubai by night!  Πόσα πράγματα θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι να έρθει o Covid .. Πόσο πιο πολύ εκτιμώ τα απλά, μικρά πράγματα στη ζωή, όπως το να κάθομαι έξω για φαγητό, να ακούω μουσική… και να μη φοράω μάσκα! Φιλιά σε όλους! Υ.Γ: Το υπέροχο φόρεμα είναι της ταλαντούχας φίλης μου», έγραψε στη λεζάντα μιας από τις πρώτες φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς.

Δείτε τις εντυπωσιακές  φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments