Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Το σενάριο από Αγγλία και η απόφασή του

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Το σενάριο από Αγγλία και η απόφασή του
Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο ποδοσφαιριστής πάντως, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά του.

Από την Αγγλία φαίνεται πως προέκυψε σενάριο για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, ο Μαροκινός στράικερ δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ούτε καν για την Premier League δεν το συζητάει ο επιθετικός των Πειραιωτών.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, είναι σε θέση να ξέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά του που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Να θυμίσουμε πως ο Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιούσεφ Ελ Αραμπί, γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1987, αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Γεννημένος στη Γαλλία, επέλεξε να εκπροσωπεί το Μαρόκο σε διεθνές επίπεδο, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2010. Εκπροσώπησε τη χώρα σε τρεις διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (2012, 2013 και 2017).

Πότε ήρθε στον Ολυμπιακό;

Στις 6 Ιουλίου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια στο Κατάρ. Έκανε το ντεμπούτο του στη Super League στις 24 Αυγούστου, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι στο 7ο λεπτό.

Τρεις μέρες αργότερα, σημείωσε και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-1 επί της Κρασνοντάρ στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Champions League, όπου η ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους με συνολικό σκορ 6-1.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2019, ο Ελ Αραμπί σημείωσε το μοναδικό γκολ, με πέναλτι, εναντίον του Ερυθρού Αστέρα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου Β’ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει μια θέση στο Europa League εις βάρος της σερβικής ομάδας. Στις 12 Ιανουαρίου 2020, σημείωσε χατ τρικ στην εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Λαμίας.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, ο Ολυμπιακός έπαιξε τον δεύτερο αγώνα του γύρου των 32 στο Emirates Stadium, όπου ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 119ο λεπτό της παράτασης για να αποκλείσει την Άρσεναλ από το Europa League στα εκτός έδρας γκολ. Στις 28 Ιουνίου 2020, σκόραρε στη νίκη με 2-1 εναντίον της ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει τον 45ο τίτλο πρωταθλήματος, τον πρώτο μετά από τρία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments