Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού
Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου: Η σχέση τους έγινε γνωστή το διάστημα των εορτών και μάλιστα οι δυο τους πέρασαν τα Χριστουγέννων στο Ντουμπάι μαζί με φίλους τους.

Οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου είναι γεγονός. Οι παπαράτσι και συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι το οποίο διαψεύδει πως είναι σε σχέση. Οι συγκεκριμένες εικόνες είναι 10 μέρες πριν το πολυσυζητημένο ταξίδι τους στο Ντουμπάι.

«Ποια Κατερίνα;», αναρωτήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ρωτήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τη φημολογούμενη σχέση του με την 26χρονη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου. Όπως φαίνεται, όμως, νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο περιοδικό «ΟΚ!» «προδίδουν» το ψέμα του πρώην εκδότη, καθώς αποδεικνύεται πως πράγματι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Οι φωτογραφίες μόλις κυκλοφόρησαν στο περιοδικό, ωστόσο έχουν τραβηχτεί πριν την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα.

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, μέχρι στιγμής όμως κανείς δεν έχει μιλήσει για τη σχέση του, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Ευτυχείτε», κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια του κοινού τους ταξιδιού στο Ντουμπάι, με τους δυο τους να φημολογείται πως έχουν πάρει αποστάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments