Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Βόλος: 3-1

ΠΑΟΚ Βόλος: 3-1
ΠΑΟΚ Βόλος: Με... ψυχρολουσία ξεκίνησε το παιχνίδι της Τούμπας για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 επί του Βόλου στην Τούμπα, χωρίς να ικανοποιήσει ωστόσο με τη συνολική του απόδοση. Ο «Δικέφαλος» βρέθηκε πίσω στο σκορ και χρειάστηκε μια γενναία ανασύνταξη στην επανάληψη για να φτάσει στο «τρίποντο».

Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Βόλος αξιοποιώντας τη χλιαρή είσοδο της αντίπαλης ομάδας στον αγώνα και την παθητική του παρουσία, άνοιξε το σκορ με τον Κιάκο, που με σουτ μέσα από την περιοχή παραβίασε την εστία του Πασχαλάκη για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι σύντομα έφτασαν σε μια δεύτερη μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 0-2.

Ήταν το 16ο λεπτό, όταν ο Δουβίκας βρέθηκε σε τελική απέναντι από τον Πασχαλάκη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ενήργησε σωτήρια, διαφυλάττοντας την εστία του από δεύτερο πλήγμα.

Ο ΠΑΟΚ που άρχισε να ξεδιπλώνεται κάπως επιθετικά, ισοφάρισε στο 29ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σβαμπ και το οποίο παραχώρησε ο Ριένστρα ακουμπώντας την μπάλα με το χέρι σε τακουνάκι του Σφιντέρσκι. Το πέναλτι ελέγχθηκε από το VAR πριν καταλογιστεί οριστικά και εκτελεστεί από τον Αυστριακό μέσο.

Ως τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Βόλος ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο με αιφνιδιασμούς και καλή αμυντική λειτουργία, αντίθετα από τον ΠΑΟΚ που έδειξε από το ξεκίνημα αγωνιστική ασυνταξία και πλήρη έλλειψη αγωνιστικότητας, με παίκτες που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν αλλά και να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Στην επανάληψη ο Γκαρσία πέρασε στο γήπεδο τους Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί, αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι άνευρος, με ευκαιριακές αντιδράσεις, έλλειψη συνοχής και πειραματικές πρωτοβουλίες. Στο 56ο λεπτό από σέντρα του Ζίφκοβιτς ο Ουάρντα επιχείρησε να παραβιάσει την εστία της πρώην ομάδας του, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 60ο λεπτό ο Βόλος πλησίασε το γκολ, αλλά το σουτ του Σάντος έφυγε ελάχιστα άουτ. Για τον ΠΑΟΚ η ανατροπή και λύτρωση ήρθε στο 65ο λεπτό, με κεφαλιά του Ινγκασον μετά από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά ασίστ του Σφιντέρσκι.

Οι συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα (46ο λεπτό Βιεϊρίνια), Εσίτι (46ο λεπτό Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (84ο λεπτό Αουγκούστο), Τζόλης (78ο λεπτό Μουργκ), Σφιντέρσκι (67ο λεπτό Κρμέντσικ)

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο (86ο λεπτό Ντεντάκης), Μήτογλου, Σάντος, Ριένστρα, Κιάκος (68ο λεπτό Μαρτίνες), Μπαρτόλο, Περέα (63ο λεπτό Νίνης), Ρενάτο, Δουβίκας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
  • 19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments