Lifestyle

Survivor spoiler 10 1: Νέος παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor spoiler 10 1: Νέος παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι
Survivor spoiler 10 1: Στις εκπλήξεις που αναμένουν τα δύο στρατόπεδα περιλαμβάνεται και η προσθήκη ενός ακόμη ατόμου.

Με μεγάλη αγωνία αναμένει το τηλεοπτικό κοινό το σημερινό επεισόδιο (Κυριακή 10 Ιανουαρίου) του Survivor καθώς φαίνεται πως θα υπάρξει ένταση- και σοβαρή μάλιστα- μεταξύ της Κάτιας Ταραμπάνκο και του Περικλή Κονδυλάτου, φέρνοντας τα πάνω… κάτω στην παραλία των Διάσημων.

Ακόμα μια μάχη θα δώσουν απόψε οι Μαχητές και οι Διάσημοι, αλλά και ατομικά, ο κάθε παίκτης. Το εν λόγω αγώνισμα φαίνεται πως θα απαιτεί, εκτός από ταχύτητα και ισορροπία, όπως συμβαίνει συχνά, ομαδική συνεργασία, κάτι που δεν συμβαίνει στις κλασικές «μονομαχίες» που είχαμε δει τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο:

Στις εκπλήξεις που αναμένουν τα δύο στρατόπεδα περιλαμβάνεται και η προσθήκη ενός ακόμη ατόμου σε μια από τις ομάδες, όπως βλέπουμε να ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στο trailer του ριάλιτι επιβίωσης.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτει το ίδιο βίντεο, έχει να κάνει με τις εντάσεις που θα επικρατήσουν και πάλι, όπως φαίνεται, στους Διάσημους, με τον Περικλή Κονδυλάτο να ξεσπά σε κλάματα, σε συνέχεια κόντρας που έχει προηγηθεί με τη συμπαίκτριά του Κάτια Ταραμπάνκκο, ένα άλλο πρόσωπο που επίσης «ξεχωρίζει» στο trailer του Survivor.

Πρόσφατα μπήκαν δύο ακόμα παίκτριες:

Η νέα προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης

Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να μπει στο Survivor. Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μπορεί να άργησε αλλά τελικά θα τη δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv είχε ταξιδέψει εξ αρχής για τον Άγιο Δομίνικο παρέα με τους υπόλοιπους παίκτες, άρα γνωρίζονται.

Όσο για το ποια θα είναι η ομάδα της, Διάσημοι ή Μαχητές, το πάνελ του «Love It» εκτίμησε πως η νέα συμμετοχή θα κατευθυνθεί στην αποδυναμωμένη ομάδα των Διάσημων, χωρίς, ωστόσο, κάτι τέτοιο να είναι βέβαιο.

Ωστόσο, οι περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναμένεται να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια από τους Μαχητές. Πάντως, δεν είναι το μόνο άτομο που θα μπει στο Survivor καθώς η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως ένα ακόμα άτομο είναι έτοιμο να εισβάλει δυναμικά.

Τη νέα «βόμβα» βέβαια πέταξε το «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής. Ο Τάσος Ξιαρχό, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα των Διάσημων και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή, η παραγωγή του Survivor προσέγγισε τις τελευταίες μέρες τον χορογράφο και χορευτή και μετά την ικανοποιητική αμοιβή που συμφωνήθηκε εκκρεμούν οι υπογραφές ώστε να ετοιμάσει τη βαλίτσα του για τον Άγιο Δομίνικο. Δυνατή προσωπικότητα, ο Τάσος, ο οποίος είχε νικήσει και στο Just The 2 Of Us, και το σίγουρο είναι ότι θα επηρεάσει την ομάδα με την παρουσία του στο νησί.

Ακολουθούν δικές του δηλώσεις για την επικείμενη συμμετοχή του:

Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα;

Σήμερα είναι και το πρώτο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας. Με βάση όσα είδαμε στο trailer πρόκειται για ένα αγώνισμα συνεργασίας περισσότερο κι όχι ταχύτητας. Θα μπορούσαν λοιπόν, και οι Διάσημοι να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο μα σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Για αυτό νικητές θα είναι και σήμερα οι Μαχητές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments