Video

Olivia Rodrigo: Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της

Olivia Rodrigo: Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της
Olivia Rodrigo: Υπέγραψε με την Geffen Records το 2020 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single με τίτλο «Drivers License» τον Ιανουάριο του 2021.

Η Olivia Rodrigo, γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου του 2003, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, γνωστή για τους ρόλους της ως Paige Olvera στη σειρά του Disney Channel «Bizaardvark» και Nini Salazar – Roberts στη σειρά του Disney+ «High School Musical: The Musical: The Series».

Άρχισε να παίζει σε θεατρικές παραγωγές στο Δημοτικό και μετακόμισε στο Λος Άντζελες όταν πήρε τον ρόλο της στο «Bizaardvark». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα όμορφη κοπέλα, με φιλιππινέζικη καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της.

Η Olivia Rodrigo εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οθόνη σε μια διαφήμιση της εταιρείας Old Navy. Λίγο μετά, το 2015, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Grace Thomas στην ταινία «An American Girl: Grace Stirs Up Success». Το 2016, η Rodrigo πρωταγωνίστησε ως Paige Olvera στη σειρά του Disney Channel «Bizaardvark», διατηρώντας τον ρόλο της για τρεις σεζόν.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα της έγινε τον Φεβρουάριο του 2019 όταν και πρωταγωνίστησε ως Nini Salazar-Roberts στη σειρά του Disney+ «High School Musical: The Musical: The Series», η οποία έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα έγραψε το «All I Want» και βοήθησε στη σύνθεση του «Just For A Moment» με τον συμπρωταγωνιστή της, τον Joshua Bassett για το soundtrack της σειράς. Έπειτα υπέγραψε με την Geffen Records το 2020 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της με τίτλο «Drivers License» τον Ιανουάριο του 2021.

Το πρώτο της single είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι. «Όταν εμπνεύστηκα το Drivers License, περνούσα μια ερωτική απογοήτευση που ήταν τόσο μπερδεμένη για εμένα, τόσο πολύπλευρη», αποκάλυψε η Olivia Rodrigo.

«Όταν έβαλα όλα αυτά τα συναισθήματα σε ένα τραγούδι, τα πάντα έγιναν πολύ πιο απλά και πιο ξεκάθαρα και τελικά, νομίζω ότι αυτός είναι ο όλος ο σκοπός της δημιουργίας τραγουδιών», εξήγησε για το ντεμπούτο της στη δισκογραφία. Και προσέθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθομαι στο πιάνο στην κρεβατοκάμαρά μου και να γράφω ένα πραγματικά λυπητερό τραγούδι. Είναι πραγματικά το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η γοητευτική Olivia Rodrigo εντάχθηκε πρόσφατα από το Variety στη λίστα «Power Of Young Hollywood List 2020», χάρη στη δημοτικότητα που απέκτησε από τη συμμετοχή της στο «High School Musical: The Musical: The Series».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments