Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η αγαπημένη του κοινού

Κάτια Ταραμπάνκο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η αγαπημένη του κοινού
Κάτια Ταραμπάνκο: Η απουσία της στοίχισε στην ομάδα των «Διασήμων», ενώ δεν λείπουν και οι γκρίνιες για την στάση της στις ψηφοφορίες.

Πανωλεθρία ήταν το αγώνισμα για την ομάδα των «Διασήμων», καθώς το σκορ έληξε 10 – 2 υπέρ των Μαχητών. Η είσοδος της νέας παίκτριας Ελίζαμπεθ Ελέχι από την Μύκονο δεν φάνηκε να κάνει διαφορά για την ομάδα της, που χωρίς την Κάτια Ταραμπάνκο δεν κατάφερε παρά να πετύχει δύο ποντους.

Το μοντέλο που τα δίνει όλα στα αγωνίσματα του Survivor 4, αυτή τη φορά έμεινε εκτός… μάχης κόκκινων και μπλε. Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε ότι η Κάτια δεν φαινόταν καλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ότι μεταφέρθηκε στην κλινική.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των «Διασήμων». Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός χωρίς να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η πείνα στις δυο παραλίες φέρνει εντάσεις και δεν έλειψαν και στις δυο ομάδες. Στους «Διάσημους» ο πληγωμένος από την αποχώρηση της Αγγελικής, Περικλής τα έβαλε κα την Κάτια, ενώ με το μοντέλο τα είχε και η Ελευθερία Ελευθερίου γιατί την ψήφισε προς αποχώρηση.

Γκρίνιες για την ομάδα των «Διασήμων»

Η συζήτηση των «Διάσημων» για την Κάτια έφερε διχασμό στην ομάδα με τον Γιώργο Κοψιδά να την υπερασπίζεται και την Αννα Μαρία Βελλή, τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ελευθερία Ελευθερίου να μην κρύβουν την ενόχλησή τους. Ο Περικλής – που ξεδίπλωσε όλη του την αντιπάθεια προς την Κάτια Ταραμπάνκο – σχολίασε πως του έκανε εντύπωση ότι όλο αυτό το διάστημα η Ταραμπάνκο κρατιόταν σε φόρμα και ξαφνικά παρουσίασε πτώση. Η αδιαθεσία της Ταραμπάνκο δεν έπεισε τον Κονδυλάτο.

 

 «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκλαψε για την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη, λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος που ήρθα πολύ κοντά γιατί μου άρεσε που έκανε χρήση της λογικής. Όποιος κάνει χρήση της λογικής πάντοτε βρίσκει έναν λόγο για να κάνει το σωστό. Δεν στενοχωριέμαι για την Αγγελική. Στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί αισθανόμουν ότι είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμασταν», ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων στην προσωπική συνέντευξη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από την ομάδα για την κακή του διάθεση.

 

Το αγώνισμα για το έπαθλο

Στο αγώνισμα το έπαθλο ήταν φαγητό και συγκεκριμένα ατομικά κρεατοπιτάκια. Οι «Διάσημοι» μπήκαν δυνατά και έκαναν το 1-0 με τον Αλέξη να επικρατεί του Νίκου. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ενώ ούτε και το νέο μέλος της ομάδας των «Διάσημων» κατάφερε να προσφέρει νίκη. Και παρότι ο Κοψιδάς κατάφερε να μειώσει σε 7-2, το τελικό 10-2 το έγραψε ο Τζέιμς κόντρα στον Πάνο και οι «Μαχητές» γέμισαν το στομάχι τους αφήνοντας πάλι πεινασμένους τους «Διάσημους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments