Lifestyle

«Τόκιο» La Casa de Papel: Η πρωταγωνίστρια ποζάρει στο χιόνι πιο σέξι από ποτέ

«Τόκιο» La Casa de Papel: Η πρωταγωνίστρια ποζάρει στο χιόνι πιο σέξι από ποτέ
«Τόκιο» La Casa de Papel: Η 31χρονη ζει με τον σύντροφό της στη Μαδρίτη.

Στα λευκά έχει ντυθεί η Ισπανία τις τελευταίες ημέρες, με τους κατοίκους της Μαδρίτης να βγαίνουν στους δρόμους και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους παίζοντας με το χιόνι. Το ίδιο έκανε και η «Τόκιο» του «La casa de papel». Η κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν της σειράς του Netflix για να απολαύσει τον διαφορετικό αυτό καιρό.

Μαζί με τον σύντροφό της, Τσίνο Νταρίν, βγήκε έξω και έπαιξαν με το χιόνι, ενώ μοιράστηκαν τις στιγμές τους στο Instagram.

Ντυμένη ζεστά με μπουφάν, κουκούλα, γάντια και full face, η 31χρονη Ισπανίδα ηθοποιός πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της με φόντο το χιονισμένο τοπίο. Μάλιστα, την προσοχή μας τράβηξε το μπουφάν της που έχει πάνω του φουσκωτά αρκουδάκια. «Χιονίζει περιστέρια στη Μαδρίτη», έγραψε στη σχετική λεζάντα ο Αργεντινός ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους.

Η ίδια η Ούρσουλα ανέβασε μερικά ΙnstaStories, στα οποία έγραψε πόσο χαρούμενη είναι.

Την ίδια ώρα, όλοι περιμένουμε με αγωνία την τελευταία σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς και την τύχη που θα έχει η ηρωίδα. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα η 31χρονη, που στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια followers δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες με την Άλμπα Φλόρες -ή αλλιώς «Ναϊρόμπι»- από τα γυρίσματα. Στη φωτογραφία αυτή κρατούν ένα κατσικάκι. «Το 2019 ήταν υπέροχο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα. Το post της ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια likes μέσα σε 14 ώρες με τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

svg%3E svg%3E

Η Ούρσουλα Κορμπερό Ντελγκάντο γεννήθηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 11 Αυγούστου 1989.

Η μητέρα της ονομάζεται Εστέρ και έχει μια αδελφή με το όνομα Μόνικα. Από την ηλικία των έξι ετών, ήξερε ήδη ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και πρωτοεμφανίστηκε σε διαφημίσεις. Μετά τις σπουδές της, μετακόμισε στη Μαδρίτη για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά και να ακολουθήσει το όνειρό της. Στη χώρα της έγινε γνωστή πριν παίξει στο La Casa de Papel για τους ρόλους της ως «Ρουθ» στη σειρά «Física o Química» του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Antena 3, ως «Μαργαρίτα» της Αυστρίας στη σειρά «Ιζαμπέλ» αλλά και ως «Έστερ Σαλίνας» στη σειρά «La embajada» .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments